Predictii pariuri Rennes vs Marseille – Ligue 1

Predictii pariuri Rennes vs Marseille – Ligue 1
Predictii pariuri Rennes vs Marseille – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Predictii pariuri Rennes vs Marseille – Ligue 1

Miericuri seara, incepand cu ora 22:00, pe Roazhon Park, Rennes si Olympique Marseille se vor duela in runda a 15-a din Ligue 1. Este cel mai tare eveniment al rundei.

Rennes

In sfarsit a pus capat seriei de meciuri negative. S-a intamplat ca in runda anterioara sa joace un fotbal solid si desi avea rol de oaspete, s-a impus. A castigat cu 1-0 pe Coasta de Azur, intr-o confruntare cu OGC Nice. Drept urmare,s-a terminat seria de opt meciuri consecutive fara succes in toate competitiile.

Clasamentul general o gaseste pe Rennes pe locul 8, cu 22 de puncte. Este la sapte puncte de prima pozitie, dar si la patru lungimi in spatele ultimului loc care duce in cupele europene. Pana la urma aceasta este miza, avand in vedere evolutia din ultimele sezoane.

Jonas Martin, Serhou Guirassy, Romain Del Castillo, Daniele Rugani si Alfred Gomis sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Salin – Soppy, Silva, Nyamsi, Maoussa – Tait, Nzonzi, Bourigeaud – Doku, Niang, Terrier

Olympique Marseille

Putine echipe se pot lauda cu o serie de jocuri pozitive precum are parte Olympique Marseille in Ligue 1. In etapa anterioara a avut un duel mai mult decat dificil, dar a reusit cumva sa profite de statutul de gazda. Intr-un final s-a impus cu 2-1 in derby-ul cu Monaco, asta dupa ce a reusit sa puncteze dupa doar cateva minute.

Avand opt victorii, trei rezultate de egalitate si un esec, OM ocupa locul 4, cu 27 de puncte. Are doua lungimi mai putine in comparatie cu primele doua clasate, dar si doua meciuri mai putine. Mai mult decat atat, defensiva face toti banii si a reusit sa respinga mutle atacuri. In decurs de 12 confruntari a incasat zece goluri, iar asta o face echipa cu cea mai solioda defensiva.

Caleta-Car este suspendat, iar Jordam Amavi este suspendat.

  • Echipa probabila: Mandanda – Sakai, Gonzalez, Balerdi, Nagatomo – Rongier, Strootman, Gueye – Payet – Thauvin, Benedetto

Stiu ca OM este echipa cu cea mai solida defensiva, dar intalneste o echipa ambitioasa. Joaca si in deplasare, iar asta o pune intr-o lumina mult mai buna pe Rennes. Drept urmare, voi merge pe mana ambelor echipe si pe faptul ca vin dupa succes, iar moralul este ridicat.

Predictii pariuri Rennes vs Marseille: ambele marcheaza, cota 1.83 la Betano