Predictii pariuri Nottingham vs Blackburn – Championship

ponturi anglia

Predictii pariuri Nottingham vs Blackburn: miercuri, 01/01/2019, de la ora 17:00, pe City Ground, Nottingham Forest si Blackburn Rovers se vor infrunta. Este un meci al rundei cu numarul 26 din Championship, a doua liga de fotbal din Anglia.

Championship, Anglia
01 ianuarie 2020
Nottingham Forest17:00Blackburn Rovers

Nottingham Forrest

Dupa o serie de cinci meciuri la rand fara succes, a venit din nou randul ca Nottingham sa se afirme intr-un mod pozitiv. Astfel, in precedentele doua confruntari a evoluat la un nivel bun, drept pentru care a luat toate punctele. 2-0 cu Hull City si 1-0 cu Wigan Athletic, au adus-o pe Forest pe loc de play-off.

Padurarii au urcat pe locul al cincilea, cu 40 de puncte. Este la egalitate de puncte cu Brentford, echipa din fata ei, dar ea are un golaveraj mai slab. Are +8 in dreptul golaverajului si faptul ca joaca acasa nu este tocmai in favoarea ei. Are 17 puncte din 33 de maxim posibile.

  • Echipa probabila: Samba – Cash, Figueiredo, Worrall – Rodriguez – Semedo, Watson – Lolley, Silva, Carvalho – Grabban

Blackburn

Rovers nu s-a autodepasit in etapa trecuta si a pierdut. S-a intamplat tot intr-o deplasare, pe terenul lui Huddersfield, 1-2. Astfel, ramane cu o singura victorie in ultimele cinci confruntari si ea venita tot intr-o deplasare. 2-0 a fost atunci scorul, in partida pe care a avut-o contra lui Bristol City.

Ea vine acum cu sansa a doua. Se afla pe locul 13, cu 36 de puncte, dar sunt trei lungimi intre ea si ocupanta locului 6, care duce in play-off. Drept urmare, un eventual succes o poate aduce la un pas de locurile fruntase. Insa, trebuie sa joace la un alt nivel, pentru ca acolo a pierdut aproape de doua ori mai multe meciuri decat cele castigate.

  • Echipa probabila: Walton – Bennett, Lenihan, Adarabioyo, Bell – Travis, Johnson – Gallagher, Armstrong, Rothwell – Graham

Clar Forest are o sansa mai buna, asta si datorita rezultatelor obtinute in ultimele doua confruntari, cat si a terenului propriu. Drept urmare, am sa aleg varianta aceasta, a victorie echipei gazda. Potential exista de ambele parti, s-a vazut si in tur cand scorul a fost 1-1.

Predictii pariuri Nottingham vs Blackburn: gazdele castiga, cota 2.10 la Unibet