Predictii pariuri Nimes vs Dijon – Ligue 1

Predictii pariuri Nimes vs Dijon – Ligue
Predictii pariuri Nimes vs Dijon – Ligue - sursa foto: twitter

Predictii pariuri Nimes vs Dijon – Ligue 1

Miercuri seara sunt evenimente din runda cu numarul 17 din Ligue 1. Unul dintre ele este cel de pe Stade des Costieres, acolo unde Nimes si Dijon vor sta fata in fata.

Nimes

Cu o singura victorie in ultimele zece meciuri, Nimes inca joaca timid. In runda anterioara a reusit sa puna capat unei serii de patru infrangeri la rand si a incheiat 2-2 cu Saint-Etienne. Meciul s-a jucat pe teren strain, tot acolo unde a obtinut si cea mai recenta confruntare. De altfel, asta se simte si in clasament, unde abia daca reuseste sa se mentina.

Ocupa locul 18, primul care este deasupra locurilor ce duc direct in Ligue 2. Mai mult, este cea mai iesita din forma echipa, cu un singur punct obtinut in ultimele cinci runde. Este si o echipa care marcheaza foarte putin, 13 reusite a izbutit de-a lungul timpului.

Pablo Martinez, Anthony Briancon, Birger Meing, Yassine Benrahjou si Lioick Landre sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Reynet – Alakouch, Guessoum, Miguel, Paquiez – Ahlinvi, Sarr, Duljevic – Ferhat, Ripart, Eliasson

Dijon

Pe ultimul loc inca de la primele dueluri, Dijon continua sa fie dezamagirea sezonului. Are doua infrangeri consecutive si noua in intreg sezonul. Ea a reusit sa acumuleze noua puncte, tot atatea goluri inscrise. Faptul ca este pe ultimul loc reflecta realitatea din teren. In runda anterioara n-a contat in meciul cu Monaco, duel pierdut cu 0-1.

In deplasare are aceleasi rezultate slabe. Are 5 puncte din 21 maxim posibil, dar interesant este ca joaca un fotbal din ce in ce mai bun. Pradoxal, Dijon in deplasare are trei meciuri consecutive pe care le-a incheiat intr-o nota pozitiva, desi nu scrie deloc mult. Are sase goluri, o medie mai mica de de un gol per meci.

Wesley Lautoa si Roger Assale sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Racioppi – Chafik, Manga, Panzo, Muzinga – Ndong, Gueye – Ebimbe, Celina, Choular – Balde

Este un duel al suferintei, dar Nimes are avantajul terenului propriu. Pana la urma si Dijon ar vrea sa plece neinvinse si cred ca va incerca sa faca ce poate ea mai bine. Dincolo de lucrul acesta, in ultimele sapte meciuri directe a inscris o singura echipa.

Predictii pariuri Nimes vs Dijon: sub 2.5 goluri, cota 1.90 la Unibet