Predictii pariuri Buffalo Sabres vs Florida Panthers – NHL

ponturi hochei

Predictii pariuri Buffalo Sabres vs Florida Panthers: sambata, de la ora 20:00, pe KeyBank Center din Buffalo, Sabres intalneste Florida Panthers. Este un meci din cadrul NHL, cel mai puternic campionat de hochei din lume.

Buffalo Sabres

Dupa o serie de patru infrangeri la rand, norocul a mai tinut si cu ea. Sabres a reusit cu o zi in urma sa dispuna cu 3-2 de Edmonton Oilers. Tot acasa a evoluat si atunci, iar asta s-a vazut. Jack Eichel a fost autorul golului de aur, care a venit dintr-un penalty, in minutul 2 al prelungirilor.

Se afla pe locul 11 in Conferinta de Est, cu 43 de puncte. Cu toate astea, este la cinci lungimi de locul al treilea din Divizia Atlantic, ultimul care duce in play-off. Acolo este a cincea, insa are nevoie de mult sa recupereze. Dat fiind faptul ca va juca din nou acasa, are si un mic avantaj. Sase din ultimele opt meciuri din KeyBank Center au fost victorii ale ei.

Florida Panthers

In runda anterioara a cedat foarte putin teren in fata canadienilor de la Ottawa Senators. Pana la urma n-a contat ca a evoluat in deplasare si drept urmare, a castigat cu 6-3. Acela a fost al treilea succes din ultimele patru confruntari, victorii in care a dat o caruta de goluri. Cel putin cinci a dat in tot acest interval.

Chiar si asa, Panthers se afla pe 9 in Conferinta de Est, cu 47 de puncte. Ea ii sufla-n ceafa si lui Tampa Bay Lightninng, in cursa pentru locurile de play-off din Divizia Atlantic. Este pe locul 4 acolo, cu o lungime mai putin fata de rivala ei. Totodata, are unul dintre cele mai bune atacuri de acolo.

Editia 2019/20 a NHL-ului le-a mai adus fata in fata de doua ori si Sabres a fost cea care s-a impus de fiecare data. Am vazut-o mai determinata si in urma cu cinci saptamani a arata ca este superioara Floridei. A trecut cu 5-2 de aceasta si cred ca e de asteptat sa faca din nou un meci bun. Cum atacul este principala lor arma, astept sa vad un meci frumos, care merita urmarit si in urma caruia sa rezulte cel putin sase goluri.

Predictii pariuri Buffalo Sabres vs Florida Panthers: peste 5,5 goluri, cota 1.47 la Betano