Predictii fotbal Slavia Praga vs Midtjylland – Liga Campionilor

ponturi champions league

Predictii fotbal Slavia Praga vs Midtjylland – Liga Campionilor

Marti, ora 22:00, pe Sinobo Stadium, campioana Cehiei va infrunta campioana Danemarcei in Slavia Praga – Midtjylland. Este turul play-off-ului Ligii Campionilor. Turcul Cuneyt Cakir va fi centralul partidei, asista de Bahattin Duran si Tarik Ongun.

Slavia Praga

Pare o echipa stapana pe sine si aproape fara rival in fotbalul intern. Campioana Cehiei vine acum dupa un joc in care pur si simplu a zburdat pe teren si la final a castigat cu 5-1. Nu este de mirare ca se intampla lucrurile acestea, cu atat mai mult cand Slavia Praga este o formatie care acasa stie sa puna problema.

Midtjylland

Danezii rareori au avut succes in cupele europene, cel putin in era fotbalului modern. Uneori FC COpenhaga a mai iesit in relief, iar acum pare ca FC Midtjylland este o alta formatie daneza hotarata sa obtina rezultate. Aceasta a mai jucat meciuri in actuala stagiune a Ligii, reusind chiar sa dispuna cu 1-0, in Bulgaria, de formatia Ludogorets.

Dovada ca acel succes nu a fost intamplator, a continuat sa joace la nivel inalt. In turul anterior, Midtjylland a mai facut un meci la fel de bun si victoria i-a revenit. 3-0, acasa, impotriva elvetienilor de la Young Boys, o face pe aceasta sa fie o sperietoare pentru Slavia. Cu toate ca, agentiile de pariuri ii ofera campioanei Superligii daneze cea de-a doua sansa la calificare.

In Slavia am mai multa incredere pentru ca este o echipa constanta, chiar o prezenta permanenta in cupele europene. In schim, Midtjylland pana acum a intalnit echipe accesibile si lucrul asta ma face sa ma indoiesc putin de capacitatile ei. Oricum, cel putin in jocul acesta, inclin spre un succes al Slaviei, o echipa hotarata, in forma, care stie sa isi joace sansa de cate ori are ocazia.

Predictii fotbal Slavia Praga vs Midtjylland: victorie Slavia Praga, cota 1.75 la Unibet