Predictii fotbal Legia Varsovia vs Drita – Europa League

ponturi europa league

Predictii fotbal Legia Varsovia vs Drita – Europa League

In turul III preliminar al Europa League, Legia primeste vizita celor de la Drita. Este un meci programat sa se dispute joi seara, de la ora 21:30, pe Wojska Polskiego.

Legia Varsovia

Nu este tocmai in cea mai buna forma. Legia a pierdut trei din ultimele patru meciuri oficiale. Cel mai recent joc a avut loc la finalul saptamanii trecute, atunci cand a primit vizita celor de la Gornik. 1-3 a fost scorul acelei confruntari si drept urmare, Legia a cazut pe locul 7, cu 6 puncte. Este la egalitate de puncte cu Lechia, dar are un golaveraj ceva mai bun.

Pentru ea este acum prima partida pe care o va juca in Europa League 2020/21. Asta pentru ca a inceput aventura europeana in Liga Campionilor, de unde a parasit competitia dupa cel de-al doilea meci. A fost 0-2, acasa, cu formatia cipriota Omonia Nicosia, asta dupa ce in primul joc a trecut cu 1-0 de Linfield.

Drita

Evolutia celor de la Drita a fost una foarte buna si drept dovada, ea s-a clasat pe primulo loc la finalul sezonului anterior. A reusit sa obtina 68 de puncte si datorita goalverajului a reusit sa obtina titlul in Kosovo. Sezonul intern inca nu a inceput, dar meciurile oficiale da. Primele sale partide s-au desfasurat in Liga Campionilor.

Drita a reusit ca in primul meci din Liga Campionilor sa treaca cu 2-1 de andorezii de la Inter Escalde. Insa a urmat un duel mult mai gereu, in care a pierdut cu 0-3, acasa, cu Linfield. Pana la urma a reusit sa demonstreze ce inca nu si-a spus ultimul cuvant. In turul II prelimnar al Europa League a trecut cu 2-0 de Sileks, dupa o confruntare avuta in deplasare.

Legia nu face cel mai bun sezon, lucrul acesta ma face sa ma gandesc ca Drita are o sansa. De asemenea, ma astept sa conteze pe tabela pentru ca am vazut curaj din partea ei. drept urmare, partida aceasta se anunta una spectaculoasa si nu m-ar mira ca formatia oaspete sa mearga mai departe.

Predictii fotbal Legia Varsovia vs Drita: peste 2,5 goluri, cota 1.44 la Betfair