Predictii fotbal Eintracht Frankfurt vs Arminia Bielefeld – Bundesliga

ponturi germania

Predictii fotbal Eintracht Frankfurt vs Arminia Bielefeld – Bundesliga

Sambata, de la ora 16:30, Eintracht Frankfurt primeste vizita Arminiei Bielefeld, in runda cu numarul 1 din Bundesliga 2020/21.

Eintracht Frankfurt

In ciuda unui sezon deloc pe gustul ei, conducerea lui Frankfurt a optat pentru pastrarea antrenorului austriac Adi Hutter. Acesta este venit pe Commerzbank Arena la mijlocul verii 2018, iar pana in prezent a realizat lucru notabile pentru vulturi. A jucat semifinala de Europa League si a fost la un pas de alte trofee interne.

Insa, in editia anterioara, Frankfurt a incheiat abia pe locul 9, cu 45 de puncte, la patru lungimi de locurile de Europa League. Drept urmare, nu participa in acest sezon si Bundesliga & Cupa Germaniei raman singurele obiective. Referitor la cupa, la finalul saptamanii trecute s-a calificat in turul al doilea, dupa un succes cu 2-1 in disputa cu Munchen 1860.

  • Echipa probabila: Trapp – hasebe, Hinteregger, Abraham – Costa, Kamada, Kohr, Rode, Kostic – Silva, Dost

Arminia Bielefeld

Bundesliga ramane singurul obiectiv ramas pentru Bielefeld. Aceasta a revenit dupa o absenta de cativa ani si ramane singura competitie unde este angrenata. Cu o saptamana in urma a subestimat-o pe RW Essen, echipa in fata careia a pierdut cu 0-1 si a fost eliminata din Cupa Germaniei.

In privinta campionatului este ceva mai greu pentru ca nu are un lot suficient de competitiv. Nu isi permit sa viseze la cupele europene dupa cum a si declarat managerul in varsta de 60 de ani, Uwe Neuhaus.

  • Echipa probabila: Moreno – Brunner, Nilsson, Pieper, Laursen – Cordova, Consbruch, Prietl, Hartel, Doan – Klos

Favorita caselor de pariuri, Frankfurt este de asteptat sa controleze jocul. Asta si pentru ca joaca acasa, Commerzbank-Arena fiind un loc unde s-a simtit mai in largul ei. Este ceea ce astept sa se intample si la finalul mciului sa ii aduca trei puncte.

Predictii fotbal Eintracht Frankfurt vs Arminia Bielefeld: victorie Eintracht, cota 1.62 la Unibet