Predictii fotbal Bremen vs Hertha – Bundesliga

ponturi germania

Predictii fotbal Bremen vs Hertha – Bundesliga

Sambata, 19 septembrie, de la ora 16:30, pe Werserstadion, Bremen intalneste Hertha Berlin, in runda inaugurala din campionatul Germaniei.

Werder Bremen

Alb-verzii au trait periculos finalul de campionat si asta deoarece au fost obligati sa joace meci de baraj pentru mentinerea in primul esalon. A reusit sa treaca de Heidenheim, dar acest lucru a venit in urma a doua rezultate de egalitate. 0-0 la Bremen si 2-2 in deplasare, ramanerea in prima liga venind datorita numarului de goluri inscrise in deplasare.

Oricum, pare ca si-a invatat lectia si Bremen a inceput sezonul cu un succes. A fost de bun august, avand in vedere ca a dispus cu 2-0 de Jena, dupa un joc avut in deplasare. Pana la urma a fost normal sa se intample asa, era echipa mai bine si casele de pariuri aveau incredere in ea, oferindu-i cota mai buna.

  • Echipa probabila: Pavlenka – Selassie, Moisander, Velijkovic, Augustinsson – Osako, Eggstein, Klaassen, Frield – Frullkrug, Sargent

Hertha Berlin

Hertha este genul de echipa imprevizibila, exact ceea ce s-a putut vedea si in primul duel. Meciul contra celor de la Eintracht Braunschweig s-a terminat 4-5, cu ea in postura echipei vizitatoare. A fost un meci nebun, in care s-a marcat un autogol, iar adversarul a beneficiat de o lovitura de la 11 m.

Pana la urma, Hertha ramane focusata exclusiv pe campionat. Asadar, nu mai are scuza daca nu reuseste sa obtina un loc mai bun comparativ cu cel din editia trecuta de campionat. Atunci s-a clasat la mijloc, respectiv pe locul 10, cu 41 de puncte.

  • Echipa probabila: Schwolow – Pekarik, Torunarigha, Boyata, Plattenhardt – Tousart, Darida – Lukebakio, Cunha, Mitelstadt – Piatek

In ultimele doua sezoane s-au duelat de patru ori si de fiecare data ambele au inscris. Acest lucru arata instabilitatea in plan defensiv, aspect de care trebuie sa se tina cont. Cred ca pana la urma acelasi lucru se va intrampla si acum, dat fiind faptul ca este runda inaugurala. Echipele sunt inca in cunoastere si ma astept sa se simta lucrul acesta.

Predictii fotbal Bremen vs Hertha: ambele marcheaza, cota 1.55 la Unibet