Predictii fotbal Bordeaux vs Nice – Ligue 1

ponturi franta

Predictii fotbal Bordeaux vs Nice – Ligue 1

Duminica, incepand cu ora 14:00, pe Digi Sport 4, Bordeaux infrunta OGC Nice, in etapa cu numarul 5 din cadrul Ligue 1.

Bordeaux

Les Girondins vine dupa o infrangere oarecum asteptata. Echipa a jucat pe terenul nou-promovatei Lens, dar nivelul jocului din deplasare lasa de dorit. Astfel, nu trebuie sa ne mire acel 1-2 pe care l-a inregistrat fiind si primul esec stagional. Totodata, ea contnua sa joace un fotbal mai mult decat bun pe terenul propriu.

In cele doua confruntari avute pe Matmut Atlantique a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate identice. A remizat la 0 atat cu Nantes, cat si cu Olympique Lyon. Daca luam in calcul si victoria de pe terenul lui Angers, Bordeaux se afla pe locul 13, cu 5 puncte, la egalitate cu alte doua formatii.

  • Echipa probabila: Costil – Sabaly, Koscielny, pablo, benito, Otavio, Basic – Oudin, Adil, Preville – Briand

OGC Nice

Se afla pe locul 10, cu 6 puncte, la egalitate cu alte trei formatii. Pe de alta parte, are -2 in dreptul golaverajului. Acest lucru s-a intamplat deoarece in ultimele doua meciuri a fost invinsa de catre Paris Saint-Germain si Montpellier. De fiecare data a primit trei goluri, aspect care si-a spus cuvantul in privinita golaverajului.

Cu alte cuvinte, acum este la 90 de minute de cea de-a treia infangere consecutiva. Insa, nu trebuie omis faptul ca este si o echipa care stie bine sa trimita mingea in poarta adversa. A marcat in trei din cele patru meciuri, patru dintre goluri venind in victoriile cu Lens (2-1) si Strasbourg (2-0).

  • Echipa probabila: Benitez – Atal, Pelmard, Dante, Kamara- Lees-Melou, Scheiderlin, Thuram – Lopes, Gouiri, Maolida

Desi la o prima vdere nu sunt formatii care sa spuna deloc multe, ma astept ca meciul sa fie unul frumos si implicit cu goluri. Drept urmare, daca luam in calcul defensiva care lasa de dorit a celor de la Nice si atacul care stie sa isi faca t reaba, doua goluri nu trebuie sa fie o problema.

Predictii fotbal Bordeaux vs Nice: peste 1,5 goluri, cota 1.40 la Betfair