Ponturi Waregem vs Anderlecht – Jupiler League

Ponturi Waregem vs Anderlecht
Ponturi Waregem vs Anderlecht - sursa foto: hln.be

Ponturi Waregem vs Anderlecht – Jupiler League

Vineri, in data de 4 decembrie, cu incepere la ora 21:45, se va juca partida dintre Waregem si Anderlecht, care deschide etapa cu numarul 15 din campionatul belgian, aceasta urmand sa se desfasoare pe “Regenboogstadion”.

In opinia caselor de pariuri, Anderlecht este favorita, ceea ce era si normal, fiind mai valoroasa. Aceasta primeste o cota de 1.89 la 888 Sport, in timp ce Waregem are o cota de 3.25.

Cotele de la 888 Sport pentru Waregem vs Anderlecht

Waregem

Este departe de echipa ce juca in competitiile europene, aceasta revenind la statutul de echipa de pluton in campionatul belgian, in actuala stagiune avand un parcurs modest.

Inainte de disputarea acestei etape se afla pe locul al 14-lea al clasamentului, la doar trei puncte de zona retrogradarii. Cele 14 partide de pana acum i-au adus doar 14 puncte, reusind patru victorii si doua remize, suferind nu mai putin de opt esecuri. Evident, dispune de un golaveraj negativ, marcand 19 goluri, primind cu noua mai multe.

In ultimul meci, Waregem a facut spectacol, castigand cu 0-3 la Gent. Aceasta are insa mari probleme pe teren propriu, unde nu a mai castigat de cinci meciuri. In acest interval a inregistrat cinci esecuri, in fiecare dintre acestea primind minim doua goluri.

Anderlecht

Este una dintre cele mai prestigioase echipe din Belgia, insa care, de o buna perioada nu mai impresioneaza, ba din contra, are performante mult sub standardele sale.

“Alb-violetii” se descurca mai bine decat adversarii lor in actuala editie de campionat. In prezent se situeaza pe pozitia a saptea a clasamentului, fiind la sase puncte de liderul Beerschot. Pe parcursul celor 14 etape au izbutit cinci victorii si sapte remize, pierzand doar de doua ori. In toate aceste partide au inscris 23 de goluri, primind 18.

Anderlecht nu trece printr-o forma grozava, avand in vedere faptul ca este fara victorie in precedentele trei jocuri. Aceasta a remizat cu Gent si Standard Liege, 1-1, respectiv 0-0, pierzand duelul cu Beerschot, scor 2-1.

Ponturi Waregem vs Anderlecht

Anderlecht este o echipa mai buna, e drept, atat ca valoare, cat si din punct de vedere al evolutiilor. Waregem este insa capabila sa inscrie, tinand cont ca a punctat in sapte din ultimele opt jocuri. Asadar, vom lua in considerare un pariu pe goluri, pornind de la premisa ca ambele vor marca. Varianta aleasa de noi primeste o cota de 1.50 la agentia de pariuri online 888 Sport.

Ponturi Waregem vs Anderlecht: ambele marcheaza -> cota 1.50