Ponturi tenis Zverev vs Herbert – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Zverev vs Herbert este un duel ce conteaza pentru turul al doilea de pe tabloul principal de la Roland Garros, urmand sa se joace miercuri, nu inainte de ora 17:00.

Zverev

Este unul dintre cei mai buni jucatori ai generatiei sale, care are resursele necesare pentru a pune serioase probleme chiar si jucatorilor de top, precum Nadal, Federer sau Djokovic. Evident, fiind jucatorul mai valoros, porneste ca favorit cert la casele de pariuri.

Neamtul are in palmares 11 titluri, unul la Turneul Campionilor si trei in turnee Masters. Se poate lauda si cu realizari notabile la nivel de mare slem. Evident, cea mai importanta a avut loc de curand, la US Open, unde a jucat prima sa finala. Merita mentionata insa si semifinala de la Australian Open de la inceputul anului. La Roland Garros, acesta a ajuns doar pana in sferturi, chiar la ultimele doua editii.

Dupa parcursul lung de la US Open, Zverev a luat o pauza de doua saptamani, sarind peste turneele de la Hamburg si Roma. A debutat insa in forta la Roland Garros, cu un succes in minimum de seturi contra lui Dennis Novak.

Herbert

Este un jucator mai in varsta, insa despre care nu putem spune ca are mai multa experienta, avand in vedere faptul ca din punct de vedere al performantelor, este net inferior in comparatie cu adversarul sau.

Francezul nu a castigat niciun titlu in intreaga sa cariera. De asemenea, nici in turneele de Grand Slam nu a impresionat vreodata, tinand cont ca nu a reusit niciodata sa treaca de turul al treilea.

Inainte de a lua parte la Roland Garros, Herbert a jucat la Kitzbuhel, in Austria, unde a pierdut in saisprezecimi cu Feliciano Lopez. A urmat insa apoi un succes categoric cu Mmoh, in primul tur de la open-ul francez, castigand cu 3-0.

Pronostic

Diferenta de valoare dintre cei doi este clara, Zverev fiind net superior. De asemenea, putem spune fara retineri si ca acesta este mai experimentat, tinand cont de performantele sale. Bazandu-ne si pe forma prin care trece, ne asteptam sa se impuna fara emotii. Asadar, recomandam un pariu pe un succes in minimum de seturi al neamtului, la cota 1.80.

• Ponturi tenis Zverev vs Herbert: 3-0 Zverev -> cota 1.80