Ponturi tenis Wawrinka vs Koepfer – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Wawrinka vs Koepfer este o infruntare din cadrul rundei a doua de la Roland Garros, aceasta urmand sa se joace miercuri, in data de 30 septembrie, nu inainte de ora 12:00.

Wawrinka

Daca facem abstractie de jucatorii din “Big Four”, Federer, Nadal, Djokovic si Murray, putem spune ca Wawrinka este cel mai bun jucator din ultimii 15 ani, avand performante importante obtinute de-a lungul anilor.

Elvetianul, aflat in prezent pe locul 17 in clasamentul ATP, a disputat 30 de finale in cariera. A castigat 16 dintre acestea, trei dintre ele in turnee de mare slem. S-a impus la Australian Open in 2014, la Roland Garros in 2015, dar si la US Open in 2016.

Dupa pauza provocata de coronavirus, Stan Wawrinka a refuzat sa mearga la Cincinnati si US Open. Acesta a revenit in circuit la Roma, unde a dezamagit, fiind eliminat in primul tur de Musetti. A stralucit insa la debutul la aceasta editie de Roland Garros, invingandu-l pe Murray in minimum de seturi, in doar o ora si 40 de minute.

Koepfer

Este un jucator modest, din punct de vedere al performantelor, ce nu se poate compara cu adversarul sau, fiind mult sub nivelul acestuia, asa ca, dupa cum era de asteptat, porneste ca outsider clar la casele de pariuri.

Ocupant al locului 61 ATP, neamtul nu are in palmares vreun titlu. In materie de Grand Slam, cea mai buna performanta a acestuia este calificarea in turul 4 la US Open in 2019.

Inainte de Roland Garros, Koepfer a mai jucat la alte doua turnee pe zgura. La Roma a ajuns pana in faza sferturilor, pierzand cu Djokovic. A fost invins apoi de Bautista-Agut in optimile de la Hamburg. La open-ul francez a debutat cu un succes cu 3-1 contra lui Hoang.

Pronostic

Diferenta de valoare dintre cei doi este clara, Wawrinka fiind net superior. De asemenea, aceasta are si o mare experienta in turneele de mare slem, asa ca avem mari pretentii. Asadar, pornind de la ideea ca se va impune lejer, mizam pe faptul ca adversarul sau nu va castiga mai mult de un set.

• Ponturi tenis Wawrinka vs Koepfer: Koepfer sub 1,5 seturi -> cota 1.53