Ponturi tenis Voegele vs Tig – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Voegele vs Tig – Roland Garros

Luni, in cea de-a doua zi a turneului de la Roland Garros, Stefanie Voegele o va infrunta pe Maria Patricia Tig. Meciul este programat sa inceapa in jurul orei 15:30.

Promoții Pariuri Roland Garros

Stefanie Voegele

In varsta de 30 de ani, elvetianca Voegele nu a reusit performante notabile atunci cand a evoluat in cadrul turneelor de Grand Slem. Cel mai departe a ajuns in turul al doilea la Roland Garros, dar se intampla lucrul acesta in urma cu 10 ani. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca are 14 ani de cand a trecut la profesionisti si in timpul acesta abia a castigat 2.5 milioane de dolari din premii.

A jucat si la US Open, competitie pe care a parasit-o dupa chiar primul meci. A incercat sa se antreneze pentru zgura, dar nu a lasat o impresie buna la IStanbul si Roma, turneele care au precedat turneul de la Paris. A plecat din Turcia invinsa de la primul meci, iar din capitala Italiei dupa cel de-al doilea meci.

Maria Patricia Tig

Este una dintre cele mai in forma jucatoare de tenis din Romania. Tig vine la Paris dupa ce si-a adjudevat titlul la Istanbul, atunci cand a castigat finala cu Bouchard, in decisiv. Drept urmare, s-a apropiat de primul 50 mondial, acum aflandu-se pe locul 58 si este una dintre cele mai bine clasate jucatoare din Romania.

In privinta turneelor de Mare Slem nu se poate lauda cu performante notabile. La Paris, respectiv Roland Garros, Tig a jucat cel mai mult in primul tur, niciodata n-a depasit aceasta performanta. La cei 26 de ani ai sai, ar putea sa-si egaleze cea mai buna prestatie la un turneu de asemenea anvergura.

Jocul din ultimul timp este de partea sportivei din Romania si asa cum este normal, pleaca cu prima sansa la castigarea partidei. Voegele traieste periculos si in cele mai multe randuri face greseli importante, iar astfel se scrie istoria partidelor sale. Drept urmare, astept sa joace la fel si la finalul meciului cea care merge mai departe fara emotii sa fie locul 58 WTA.

Ponturi tenis Voegele vs Tig: victorie Maria Patricia Tig +3,5 game-uri, cota 1.44 la Betano