Ponturi tenis Vekic vs Bara Irina – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Vekic vs Bara Irina – Roland Garros

Marti, nu inainte de ora 13:30, Donna Vekic o va infrunta pe Irina Maria Bara, in turul I din cadrul Roland Garros.

Donna Vekic

La cei 24 de ani ai sai, Donna Vekic se mandreste cu doua turnee WTA obtinute la simplu. Ea a reusit sa intre cele mai bune 20 de jucatoare, se intampla asta la finalul anului trecut. In prezent, sportiva din Croatia estepe locul 30 WTA si promite sa faca un turneu bun. Cel putin asta a declarat, ceea ce e si normal sa se intampla asa.

French Open este turneul unde anul trecut a reusit sa presteze cel mai bun tenis al sau pe zgura din capitala Frantei. Vekic a atins turul al patrulea, dar tot in 2019 a reusit sa obtina cea mai buna prestatie a ei de la un turneu de Grand Slem. A jucat sfert de finala la US Open. Acum a clacat, fiind eliminata la chiar primul duel avut pe zugra, la WTA Roma.

Maria Irina Bara

Este un nume pe care l-am tot auzit, dar in ceea ce priveste tenisul de inalta peformanta nu a reusit sa obtina rezultate notabile. Are 9 titluri ITF, e maximum pe care l-a obtinut Irina Maria Bara, sportiva in varsta de 25 de ani. De altfel, pentru ca este o premiera ca intra pe tabloul principal al unui turneu de asemenea anvergura.

Avand in vedere ca este abia pe locul 142 WTA, a trebuie sa joace calificari pentru a ajunge pana in acest punct. Nu s-a pus problema sa nu se descurce, a castigat in doua seturi in fata celor trei adversare intalnite. Insa, locul 151 a fost cel mai bine clasat pe care l-a invins in calificarile French Open 2020.

Promoții Pariuri Roland Garros

In mod normal, Vekic nu trebuie sa-si faca probleme fiind o oarecare diferenta de valoare. Irina ar putea compensa prin faptul ca are experienta acestei suprafete, a jucat in calificat si stie ce inseamna. Pe de alta parte, o jucatoare de top 50 ramane o jucatoare cu potential si Vekic este o sportiva care munceste pentru victorii. Alearga, are lovituri bune, ceea ce ma astept sa faca diferenta si la final sa confirme cota de favorita.

Ponturi tenis Vekic vs Bara Irina: victorie Donna Vekic, cota 1.42 la Unibet