Ponturi tenis Tomljanovic vs Halep – WTA Adelaide

ponturi tenis

Ponturi tenis Tomljanovic vs Halep: marti dimineata, nu inainte de ora 10:00, in turul al doilea al turneului de la Adelaide, Simona Halep va intra in joc. Ea urmeaza sa o intalneasca pe australianca Ajla Tomljanovic.

Ajla Tomljanovic

Inceputul anului a prins-o pe Ajla participand la turneul de la Brisbane, acolo unde a auns pana in turul al doilea. A fost atunci eliminata chiar de cea care avea sa se impuna, Karolina Pliskova, dar nu in urma unui meci usor. S-a jucat set decisiv pentru ca australianca in varsta de 26 de ani sa paraseasca competitia.

Si la Adelaide a inceput foarte bine, cu un meci pe care l-a castigat. Nu a fost un succes relativ usor, pentru ca in turul inaugural s-a intrat in tie-break. A fost un succes al lui Tomljanovic. Ea s-a impus cu 7-6(4), 6-2. Insa, pentru a avea parte de aceasta calificare, a muncit si a stat pe teren apoximativ doua ore.

Simona Halep

Numarul 4 mondial nu a mai jucat un meci oficial de la Turneul Campioanelor, unde a iesit pe locul al treilea in Grupa Purpurie. S-au scurs mai bine de doua luni de la acel joc, dar ea a fost intr-o permanenta pregatire. A venit de cateva zile bune in Australia, unde a inceput pregatirea de Darren Cahill, cel care ii este din nou antrenor.

Simona a luat deja contactul cu meciurile oficiale, dar nu cu cele de simplu unde este cu totul altceva. Luni dimineata a luat parte in proba de dublu a turneului de la Adelaide. Acolo a avut-o drept partenera pe Raluca Ioana Olaru. Cele doua au fost eliminate cu 10-3 in decisiv, dupa un duel cu echipa Peschke/Schuurs.

Doua meciuri s-au mai jucat intre cele doua sportive, iar Simona s-a impus de fiecare data in set decisiv. Cel mai recent asemenea duel s-a intamplat la French Open 2019. S-ar putea spune ca Tomljanovic este usor avantajata de faptul ca are mai multe meciuri la activ, dar Simona este mai bine clasata. Cel putin 19 game-uri pentru a se castiga meciul, acesta este pariul pe care vi-l recomand pentru acest duel.

Ponturi tenis Tomljanovic vs Halep: peste 18,5 game-uri, cota 1.47 la Betano