Ponturi tenis Swiatek vs Kenin – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Swiatek vs Kenin este un meci ce conteaza pentru ultimul act al acestei editii de Roland Garros, ce se va disputa sambata, in data de 10 octombrie, nu mai devreme de ora 16:00.

Swiatek

Este una dintre cele mai mari surprize ale ultimilor ani in tenisul feminin. La doar 19 ani, aceasta face un turneu de-a dreptul senzational, ajungand in premiera intr-o finala de Grand Slam. Evident, dupa cum era de asteptat, casele de pariuri o dau ca favorita.

Poloneza nu a impresionat dupa pauza provocata de coronavirus. Primul turneu la care a luat parte a fost cel de la Cincinnati, unde a fost eliminata inca din primul tur. La US Open a ajuns pana in runda a treia, in timp ce la Roma a pierdut dupa primul meci.

La open-ul francez are insa un parcurs remarcabil. Aceasta a trecut de adversare precum Vondrousova, Hsieh, Bouchar sau chiar Halep. Si mai impresionant este faptul ca Swiatek nu a cedat niciun set in toate aceste dueluri.

Kenin

Este o jucatoare mai experimentata, daca ne raportam la varsta sa, dar si la performantele obtinute in ultimii ani. Casele de pariuri o dau ca outsidera, tinand cont in special de faptul ca adversara trece printr-o perioada magnifica.

Americanca a inceput anul cu un succes la Australian Open, adjudecandu-si astfel primul sau titlu de mare slem. Au urmat apoi performante modeste la Dubai si Doha, triumfand insa la Lyon. Ca si adversara sa, la Cincinnati si Roma a fost eliminata in primul tur, in timp ce la US Open a ajuns pana in optimi.

La Roland Garros, aceasta a trecut pana acum de Samsonova, Ana Bogdan, Bara Irina, Fiona Ferro, Danielle Collins si Kvitova. S-a calificat astfel in a doua sa finala de Grand Slam, prima la open-ul Frantei.

Pronostic

Dupa cum mentionam, Kenin este o jucatoare cu un plus de experienta. Forma prin care trece Swiatek insa, nu ne face decat sa ne indreptam spre un pariu pe victoria sa. Trebuie remarcat faptul ca toate succesele sale la Roland Garros au fost categorice, rareori cedand trei sau mai multe game-uri pe set. Asadar, recomandam un pariu pe un succes al polonezei, la o cota de 1.60.

• Ponturi tenis Swiatek vs Kenin: victorie Swiatek -> cota 1.60