Ponturi tenis Stefanos Tsitsipas vs Philipp Kohlschreiber – Australian Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Stefanos Tsitsipas vs Philipp Kohlschreiber este o disputa din cadrul acestei editii de Australian Open, ce conteaza pentru runda a doua, urmand sa se joace miercuri, nu inainte de ora 05:20.

Australian Open, Grand Slam
22 ianuarie 2020
Tsitsipas, Stefanos05:05Kohlschreiber, Philipp

Stefanos Tsitsipas

Desi este foarte tanar, avand doar 21 de ani, este unul dintre cei mai buni jucatori din lume, fiind o reala amenintare chiar si pentru legendele tenisului, Federer, Djokovic sau Nadal.

Aflat pe locul sase in ierarhia ATP, grecul a castigat patru titluri in intreaga sa cariera. Evident, cel mai important este cel cucerit la finalul anului 2019, la Turneul Campionilor. In ceea ce priveste turneele Grand Slam, acesta nu a depasit turul patru decat o singura data, in urma cu un an, chiar la Australian Open, cand ajungea in semifinale, pierzand cu Nadal.

Tsitsipas a facut demonstratie de forta cu Salvatore Caruso in primul tur de la Australian Open. Acesta s-a impus in minimum de seturi, intr-o partida in care a cedat doar cinci game-uri.

Philipp Kohlschreiber

Este un jucator cu un plus de experienta, tinand cont ca are 36 de ani, insa care este sub adversarul sau, din punct de vedere al performantelor.

Acesta a castigat opt titluri de-a lungul anilor, ultimul in august 2017. De atunci acesta nu a jucat decat o finala, in mai 2018, pierduta in fata lui Alexander Zverev. Cea mai importanta performanta a sa in materie de mare slem este calificarea in sferturile de la Wimbledon, in 2012. In rest, acesta nu a depasit niciodata turul patru intr-un astfel de turneu.

Ca si Tsitsipas, neamtul Kohlschreiber a avut o evolutie solida in primul tur de la aceasta editie de Australian Open. S-a impus cu 3-0 in fata americanului Marcos Giron, stand pe teren putin sub doua ore.

Pronostic

Tsitsipas este fara dubii un jucator mai bun, cu pretentii mult mai mari, care are de partea sa si avantajul varstei. Ne asteptam ca acesta sa aiba o evolutie la fel de buna ca cea din prima runda si sa se impuna in minimum de seturi. Bookmakerii ofera o cota foarte buna pentru pronosticul ales de noi, acesta avand de altfel si sanse mari de reusita.

• Ponturi tenis Stefanos Tsitsipas vs Philipp Kohlschreiber: 3-0 Tsitsipas -> cota 1.70