Ponturi tenis Sock vs Thiem – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Sock vs Thiem este o confruntare ce il are in prim plan pe proaspatul castigator de US Open, aceasta urmand sa se joace miercuri, nu mai devreme de ora 14:00, contand pentru turul al doilea de pe tabloul principal de la Roland Garros.

Sock

Este un jucator cu experienta in circuit, insa al carui palmares nu impresioneaza. Din punct de vedere valoric, este mult sub adversarul sau, fapt pentru care bookmakerii il dau ca outsider.

Americanul a cucerit pana acum doar patru titluri, ultimul in urma cu trei ani. In turneele de Grand Slam nu a impresionat vreodata, avand in vedere faptul ca nu a depasit pana acum turul al patrulea.

Jack Sock a fost nevoit sa isi inceapa aventura la aceasta editie de Roland Garros din calificari. A trecut de Torpegaard, Bagnis si Kuznetsov, cu care nu a avut emotii. In primul tur de pe tabloul principal l-a infruntat pe Opelka, pe care l-a invins in minimum de seturi.

Thiem

Este unul dintre cei mai “periculosi” jucatori ai momentului, care a crescut mult nivelul de joc, avand mari sperante ca poate pune mana pe un nou titlu de Grand Slam.

Austriacul se poate lauda cu performante mult mai importante decat ale adversarului. Acesta a disputat patru finale de mare slem, doua dintre ele la ultimele doua editie de Roland Garros.

Inainte de a-si incepe aventura la open-ul francez, Thiem isi trecea in palmares primul titlu de Grand Slam, impunandu-se la US Open, invingandu-l pe Zverev in finala. Acesta a debutat in forta pe zgura, impunandu-se cu 0-3 contra lui Cilic, in prima runda de la Roland Garros.

Pronostic

Thiem este un jucator mult mai valoros, aflat intr-o forma mult mai buna, ce joaca si pe o suprafata ce il avantajeaza. Asadar, avand atat toate atuurile de partea sa, ne asteptam sa strauceasca. Mizam astfel pe un succes in minimum de seturi al austriacului, la o cota de 1.40.

• Ponturi tenis Sock vs Thiem: 0-3 Thiem -> cota 1.40