Ponturi tenis Schwartzman vs Thiem – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Schwartzman vs Thiem este o confruntare programata sa se joace marti, nu mai devreme de ora 15:00, contand pentru faza sferturilor de finala de la open-ul francez.

Schwartzman

Este bun prieten cu adversarul sau, cu care nu se poate compara atunci cand vine vorba de performante. Cum era de asteptat, agentiile de pariuri il dau ca outsider in aceasta confruntare.

Sud-americanul are in palmares doar trei titluri, in timp ce in turneele de Grand Slam nu a depasit vreodata sferturile, atingand aceasta faza in 2017 si 2019 la US Open, dar si in 2018 si 2020 la Roland Garros.

Inainte de open-ul francez, Diego Schwartzman avea un parcurs foarte bun la Roma. Acesta ajungea pana in ultimul act, unde pierdea insa cu Novak Djokovic. La Roland Garros nu a cedat vreun set pana acum, trecand pe rand de Kecmanovic, Giustino, Gombos si Sonego.

Thiem

Este, dupa cum mentionam, jucatorul mai bun, acesta detinand in palmares nu mai putin de 17 titluri, putand de asemenea sa se laude si cu cinci finale importante, patru de Grand Slam si una la Turneul Campionilor.

Suprafata preferata a austriacului este zgura, daca ne luam dupa performante, pe aceasta castigand zece dintre cele 17 titluri. De asemenea, pe zgura de la Roland Garros acesta a atins finala de doua ori, in 2018 si 2019, pierzand de fiecare data cu Nadal.

Thiem are insa mari sperante ca poate sparge gheata la aceasta editie a open-ului francez. Acesta are un moral foarte bun dupa succesul de la US Open, fiind de asemenea si in mare forma. Vine dupa o serie impresionanta de 11 victorii la rand, opt dintre acestea fara set pierdut.

Pronostic

Cand vine vorba de infruntarile directe, Thiem este in mare avantaj, conducand cu 6-2. Pe zgura, acesta a pierdut o singura data cu Schwartzman, impunandu-se insa de trei ori. Tinand cont de forma prin care trece austriacul, ne asteptam ca in aceasta disputa sa obtina un nou succes. Desi nu ii va fi usor, mergem pe mana sa, intr-o cota de 1.55 oferita de Betano.

• Ponturi tenis Schwartzman vs Thiem: Thiem castiga -> cota 1.55