Ponturi tenis Rybakina vs Cirstea – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Rybakina vs Cirstea – Roland Garros

Marti, nu inainte de ora 13:30, Elena Rybakina joaca in compania Soranei Cirstea, in runda cu numarul I din cadrul Roland Garros.

Elena Rybakova

Dupa  prestatie pe care a avut-o la US Open de unde a fost eliminata din turul al doilea, Rybakova a venit in Franta. La doar zece zile de la incheierea sezonului de hard pe teritoriul american, aceasta a evoluat la turneul de la Strasbourg.  Decizia de a face acest lucru a fost una itneleapta, avand in vedere ca a reusit sa castige turneul. A facut-o si in stil mare, fara sa piarda vreun set in cele patru meciuri pe care le-a disputat.

Incepe French Open cu gandul de a obtine cea mai buna prestatie a ei pe zgura pariziana. Un tur al doilea ar inseamna sa depaseasca cea mai buna performanta obtinuta in 2019, cand a atins turul I.

Sorana Cirstea

Dupa eliminarea din saisprezecimile US Open, Sorana nu a mai evoluat nicaieri. De aproximativ trei saptamani doar s-a antrenat fara a mai participa la alte turnee. Pana la urma are de recuperat, avand in vedere ca din cauza situatiei actuale nu a mai jucat pe zgura de o buna bucata de vreme.

La cei 30 de ani ai sai se mandreste cu un singur titlu WTA castigat si premii totale de peste 5,5 milioane de dolari. In ceea ce priveste evolutia la turneele de Mare Slem, la French Open a reusit sa ajunga cel mai sus. Se intampla in 2009, atunci atingea faza sferturilor de finala.

Promoții Pariuri Roland Garros

Rybakina este in forma si sunt convins ca urmeaza sa intre pe teren dornica sa castige in cel mai usor mod, cum a facut-o si la Strasbourg. Ea este sportiva care a reusit sa obtina victoria in singurul meci direct, s-a intamplat chiar anul acesta, la Doha. Din nefericire pentru noi, exact asta astept sa se intample, iar jucatoare din Kazahstan sa nu aiba probleme in a se califica.

Ponturi tenis Rybakina vs Cirstea: sub 22,5 game-uri, cota 1.43 la Fortuna