Ponturi tenis Roland Garros – 3.10.2020

Ponturi tenis Roland Garros – 3.10.2020

Salutare tuturor ! In acest articol gasiti o lista cu Ponturi tenis Roland Garros – 3.10.2020 pentru partidele care se disputa in turul trei al turneului de Grand Slam. Din pacate, am inceput luna cu stangul, Rybakina stricandu-ne biletul in cota 2 de miercuri.

Pentru astazi, am pregatit 9 pronosticuri de la Roland Garros. Ca de fiecare data, va recomand sa alegeti doar ceea ce va place din lista de recomandari si sa va intocmiti propriul bilet.

Bilant pana in acest moment pentru luna octombrie :WIN, 1 LOST

Irina Bara face turneul carierei la Roland Garros 

Romanca Irina Bara, aflata pe locul 142 in clasamentul WTA este la cea mai buna performanta din cariera. Venita din calificari, sportiva din Romania o va intalni pe castigatoarea Australian Open 2020, Sofia Kenin. Desi casele de pariuri o dau favorita pe americanca Kenin, vad o partida mult mai echilibrata decat o arata cotele. Bara joaca un tenis fantastic pe zgura din Franta, s-a adaptat foarte usor la conditiile de joc de la Paris. Scriam si acum 2 zile ca ma impresioneaza foarte mult deplasarea in teren a jucatoarei noastre, aceasta stand foarte bine la capitolul defensiva. Kenin a aratat ca are probleme mari pe zgura, cu Ana Bogdan a intrat extrem de greu in meci, Bogdan reusind sa-i smulga un set si sa-i puna destule probleme si in urmatoarele doua, practicand un joc cu mult sub cel al Irinei.

Irina Bara are un stil total diferit fata de Ana, este mult mai agresiva si cu o deplasare net superioara in teren. Ne asteapta o partida extrem de spectaculoasa din prisma faptului ca atat Kenin, cat si Bara, se descurca excelent la fileu. Vom vedea foarte multe ruperi de ritm deoarece, ambele plaseaza scurte foarte bine.

In opinia mea, vom vedea o partida echilibrata, decisa in trei seturi si… de ce nu, cu Irina castigatoare.

 

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO. 

Meciul zilei din fotbal pentru astazi !