Ponturi tenis Roland Garros – 28.09.2020

Ponturi tenis Roland Garros – 28.09.2020

Salutare tuturor ! In acest articol gasiti o lista cu Ponturi tenis Ponturi tenis Roland Garros – 28.09.2020 pentru ziua a doua. Ieri am reusit sa inverzim 9 din cele 14 pronosticuri recomandate. Din pacate, la biletul zilei nu am fost deloc inspirat, 2 din cele 5 pronosticuri pierdute regasindu-se si pe biletul zilei.

Ponturi tenis 28.09.2020

Pentru astazi, am pregatit 9 pronosticuri de la Roland Garros. Ca de fiecare data, va recomand sa alegeti doar ceea ce va place din lista de recomandari si sa va intocmiti propriul bilet.

Bilant recomandari pana in acest moment pentru luna septembrie: 72 WIN, 28 LOST

Promoții Pariuri Roland Garros

Dupa victoria in minimum de seturi a Simonei Halep chiar de ziua ei, astazi intra in scena si Patricia Tig. Romanca se va duela cu elvetianca Stefanie Voegele, locul 116 in clasamentul WTA. Castigatoarea turneului de la Istanbul porneste favorita in fata jucatoarei din Elvetia, practicand un joc foarte bun pe zgura din Turcia. Inainte de a castiga finala in fata lui Bouchard, Tig a pierdut ambele partide disputate la Palermo si Praga in minimum de seturi.

De cealalta parte, Voegle a inregistrat o victorie si doua infrangeri pe zgura pana in acest moment. Este o jucatoare care are probleme in momentul in care punctele se prelungesc, comitand multe erori nefortate.

Chiar daca porneste clar favorita in aceasta partida, Tig nu va avea o partida usoara. Va fi primul meci dupa castigarea turneului de la Istanbul si anticipez ca va intra mai greu in partida.

Pronosticul oferit pentru aceasta partida este Peste 17.5 game-uri, cota 1.40.

Toate partidele pe care le-am recomandat, se pot juca la BETANO. 

TOT CE TREBUIE SA STII DESPRE ROLAND GARROS  2020 !