Ponturi tenis Rogers vs Muguruza – WTA Shenzhen

ponturi tenis

Ponturi tenis Rogers vs Muguruza: miercuri dimineata, nu inainte de ora 05:00, ora Romaniei, Shelby Rogers o infrunta pe Garbine Muguruza. Este un duel al optimilor de finala al competitiei de la Shenzhen. Cine merge mai departe se va duela cu invingatoarea disputei dintre Blinkova si Diyas.

Shelby Rogers

Inceputul de an a fost unul bun pentru numarul 174 mondial. Shelby a reusit sa treaca in set decisiv de britanica Gibbs. A fost un duel transat doua doua ore si jumatate de stat pe teren. 6-3, 5-7, 6-4, acesta a fost scorul acelei confruntari. Pe de alta parte, s-au duelat jucatoare din afara primelor 123 de locuri.

De altfel, ea si in 2019 a fost prezenta la putine turnee de WTA. Cele mai multe dintre ele s-au terminat inca din calificari, unde era eliminata. Singurul turneu cucerit in 2019 a fost uunl ITF. Ea s-a impus la Templeton, in Statele Unite ale Americii, unde trecea in luna septembrie de Coco Vandeweghe.

Garbine Muguruza

Iberica a avut si ea meciul greu in runda inaugurala. Garbine a fost nevoita sa joace set decisiv in fata lui Wang Xin, chinezoaica pe care a depasit-o cu 3-6, 6-3, 6-0. De asemenea, ea este favorita numarul 6 a acestui turneu si cel putin pe partea ei de tablou este favorita sa ajunga pana in sferturi.

2019 l-a terminat tot cu turnee de tenis pe teritoriul CHInei. Acolo ea a fost eliminata din primul tur la Beijing, si in turul al doilea la Wuhan. Dar a fost invinsa de jucatoare care atunci erau pe val si faceau parte dintre cele mai bune 25 din lume.

Sigur, Muguruza nu face cel mai bun tenis al ei din cariera, dar acum este favorita. Shelby Rogers a facut un prim meci bun la Shenzhen. Nu as exclude sa-i puna probleme rivalei sale, insa, voi miza pe normal, respectiv succesul Muguruzei. Ea a mai invins-o in cariera pe Rogers, dar este irevelevant, pentru ca s-a intamplat in 2016 si pe o alta suprafata.

Ponturi tenis Rogers vs Muguruza: victorie Muguruza, cota 1.44 la Unibet