Ponturi tenis Roberto Bautista Agut vs John Isner – Miami Open

156
Ponturi tenis Mikhail Kukushkin vs John Isner

Ponturi tenis Roberto Bautista Agut vs John Isner este primul sfert de finala de la aceasta editie a open-ului de la Miami, ce se va juca in aceasta seara, nu inainte de ora 22:30.

◘ Roberto Bautista Agut este un jucator experimentat, ajuns la 30 de ani, cu realizari decente de-a lungul carierei, disputand optimi in cate doua randuri la Wimbledon, US Open si Roland Garros, realizand cea mai buna performanta la open-ul Australiei, calificandu-se in sferturi, acolo unde a pierdut contra lui Stefanos Tsitsipas. De atunci, ibericul a participat la trei turnee, fara sa impresioneze la vreunul, la Sofia fiind nevoit sa se retraga, la Dubai fiind eliminat de Basilashvili in turul secund, in timp ce la Indian Wells a pierdut inca din prima runda, in fata lui Nishioka. La open-ul de la Miami, spaniolul Roberto Bautista Agut se descurca fantastic, avand in vedere faptul ca a eliminat jucatori ca Tipsarevic, Fognini sau Djokovic, pe cel din urma eliminandu-l in optimi, dupa ce in primul set pierduse cu 6-1.

◘ John Isner este la randul sau un jucator cu experienta, in varsta de 33 de ani, care se poate mandri de asemenea cu cateva performante bune, jucand in semifinale la Wimbledon, in urma cu un an, dar si sferturi la US Open, in 2011 si 2018. Americanul nu are un parcurs grozav in acest sezon, avand in vedere faptul ca la Australian Open a fost eliminat din primul  tur, urmand apoi evolutii modeste la turneele de la New York, Delray Beach, Acapulco sau Indian Wells. Castigatorul open-ului de la Miami in urma cu un an, John Isner, a inceput bine la aceasta editie, trecand lejer de Senego, Ramos si Edmund, pe toti invingandu-i in minimum de seturi.

Cei doi s-au intalnit de trei ori pana acum, de fiecare data pe hard, iar in fiecare dintre aceste infruntari am avut parte de minim trei seturi, asa cum ne asteptam si de aceasta data, judecand dupa faptul ca ambii se afla intr-o forma buna.

• Ponturi tenis Roberto Bautista Agut vs John Isner: peste 2,5 seturi -> cota 2.22