Ponturi tenis Rafael Nadal vs Federico Delbonis – Australian Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Rafael Nadal vs Federico Delbonis este un duel extrem de dezchilibrat, cu jucatorul iberic favorit cert, ce conteaza pentru turul al doilea de la Australian Open, urmand sa se dispute joi dimineata, nu mai devreme de ora 11:30.

Rafael Nadal

Nu are nevoie de prezentari speciale, fiind fara dubii unul dintre cei mai buni jucatori din istorie. Evident, acesta este considerat favorit clar de agentiile de pariuri, urmand ce-i drept sa infrunte un adversar mai mult decat accesibil.

Ibericul detine in palmares nu mai putin de 84 de titluri, 19 dintre ele in turnee Grand Slam, fiind la unul singur de Roger Federer, liderul all-time din acest punct de vedere. Acesta este recunoscut drept “regele zgurii”, castigand o multime de titluri pe aceasta suprafata. S-a impus de 12 ori la Roland Garros, triumfand de doua ori la Wimbledon si de patru ori la US Open. La open-ul australian nu a avut mare succes insa, tinand cont de faptul ca nu a castigat decat o data, in 2009. De atunci a jucat nu mai putin de patru finale, ultima chiar in urma cu un an.

La turneul din 2020, Rafael Nadal si-a inceput aventura cu bolivianul Hugo Dellien. Nu a intampinat dificultati cu acesta, castigand cu 3-0, intr-o partida in care a cedat doar cinci game-uri.

Federico Delbonis

Nu se poate compara cu adversarul sau, fiind mult sub nivelul acestuia, din orice punct de vedere, asa ca bookmakerii il vad ca outsidera clar, ceea ce era si normal.

Argentinianul in varsta de 29 de ani, nu se poate mandri decat cu doua titluri cucerite de-a lungul anilor. Acesta s-a impus la Sao Paulo in 2014, dar si la Casablanca in 2016. In turneele Grand Slam are performante modeste, in general oprindu-se in primele doua tururi. A atins runda a treia doar o singura data, la editia din 2016 a open-ului australian.

Delbonis l-a intalnit pe Joao Sousa in primul tur al acestei editii de Australian Open. Ca si adversarul sau, s-a impus in minimum de seturi, stand pe teren aproape doua ore si jumatate.

Pronostic

Judecand dupa valoare, forma si experienta, ne asteptam ca Rafael Nadal sa se impuna. Nu mizam insa pe un succes al sau, deoarece agentiile de pariuri ofera cote foarte mici. Luam insa in considerare varianta game-urilor, pornind de la premisa ca Delbonis va lua minim sapte.

• Ponturi tenis Rafael Nadal vs Federico Delbonis: peste 24,5 game-uri -> cota 1.50