Ponturi tenis Novak Djokovic vs Roger Federer – Turneul Campionilor

ponturi tenis

Ponturi tenis Novak Djokovic vs Roger Federer este fara indoiala cel mai interesant duel de pana acum de la Turneul Campionilor, ce se va disputa joi seara, de la ora 22:00.

Novak Djokovic

Este considerat favorit in aceasta disputa, asa cum era de asteptat, fiind ce-i drept un jucator mai constant in ultimii ani, spre deosebire de adversarul sau, in fata caruia are de altfel un bilant pozitiv, castigand 26 dintre cele 48 de intalniri.

Sarbul nu are deloc un sezon rau, ba din contra, castigand trofee importante in acest an. S-a impus la Australian Open si Wimbledon, triumfand de asemenea si la turneele de la Madrid, Tokyo si Paris.

La Turneul Campionilor, acesta a jucat nu mai putin de sapte finale, castigand cinci dintre ele. La aceasta editie, “Nole” a inceput cu dreptul, invingandu-l pe Berrettini in minimum de seturi. A urmat apoi disputa cu Thiem, in care a inceput bine, castigand primul set, pierzand insa in cele din urma. Asadar, pentru a face pasul spre semifinale, Djokovic este obligat sa se impuna.

Roger Federer

Este cel mai in varsta jucator de la Turneul Campionilor, insa in continuare evolueaza la nivel inalt. Asa cum era de asteptat, porneste ca outsider in aceasta disputa, urmand totusi sa infrunte un adversar pe care nu l-a mai invins din 2015.

Elvetianul nu a aratat deloc rau in acest an, ba din contra, castigand patru titluri, la Dubai, Miami, Halle si Basel, jucand alte doua finale, la Indian Wells si Wimbledon. De asemenea, acesta se poate lauda si cu o semifinala la Roland Garros, unde nu mai jucase din 2015.

La Turneul Campionilor, Federer este lider all-time, castigand competitia de sase ori. La editia din acest an a inceput cu stangul, in primul meci fiind invins de Dominic Thiem, in minimum de seturi. A urmat apoi o evolutie buna in fata lui Matteo Berrettini, castigand cu 2-0. Ca si adversarul sau, acesta are nevoie de un succes pentru a avansa in semifinale.

Pronostic

De-a lungul anilor, cei doi ne-au oferit meciuri spectaculoase, cel mai recent in finala Wimbledon. Anticipam un duel pe cinste si in aceasta seara, avand in vedere faptul ca ambii sunt obligati sa castige. Asadar, mizam pe faptul ca se vor disputa trei seturi, la o cota foarte buna oferita de bookmakeri.

• Ponturi tenis Novak Djokovic vs Roger Federer: 3 seturi in meci -> cota 2.30