Ponturi tenis Naomi Osaka vs Magda Linette – Australian Open – 15.01.2019

111
Ponturi tenis Naomi Osaka vs Magda Linette

Marti dimineata, nu inainte de ora 11:30, la Melbourne, Australian Open propune ponturi tenis Naomi Osaka vs Magda Linette, duel din turul inaugural.

Naomi Osaka a reusit un salt impresionant in ultimul an, a fost o perioada foarte buna pentru ea, totul culminand cu trofeul cucerit la editia din 2018 a US Open. Anul trecut a fost cel in care si-a imbunatatit performantele la toate turneele de Grand Slam, printre care si Australian Open, unde a ajuns pana in faza optimilor de finala. Aflata pe locul 4, Osaka a inceput pregatirile cu o serie de trei meciuri disputate la Brisbane, unde conform calculelor hartiei, era favorita numarul 4, insa, s-a oprit in penultimul act, dupa ce a cedat in minim de seturi, contra jucatoarei din Ucraina, Lesia Tsurenko, 2-6 si 4-6 a fost scorul acelui duel, dupa ce ce reusea anterior sa le elimine pe Aiava si Sevastova.

Magda Linette are ceva timp de cand evolueaza la profesionisti, dar pana in momentul de fata nu a reusit sa cucereasca vreun trofeu. Nici prezenta la competitiile majore nu au fost solide, in 2018 a atins cea mai inalta performanta de la Australian Open, un tur al treilea, mai sus decat atat nu a reusit sa mearga. Si ea a jucat un turneu inaintea disputei de la Melbourne, Magda Linette a jucat la Hobart, unde a intrat pe tabloul principal dupa ce a jucat doua mecuri de calificare. Nu a rezistat mult, in turul al doilea a parasit competitia, invinsa fiind de o jucatoare aflata pe locul 346, Greetje Minnen, 6-7 a fost scorul in decisiv.

Nu este pentru prima data cand vor mai juca pe aceasta suprafata, in urma cu aproape un an, in martie 2018, s-au intalnit la Washington, iar atunci a fost o victorie a polonezei, dar in trei seturi. Osaka a crescut mult in joc de atunci si cred ca ruperile de ritm oferite de aceasta o vor destabiliza inca de la inceput pe adversara, suficient de mult cat sa castige fara probleme, in doua seturi.

Pronostic ponturi tenis Naomi Osaka vs Magda Linette: scor corect 2-0, cota 1.63 la Unibet