Ponturi tenis Munar vs Tsitsipas – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Munar vs Tsitsipas este un duel ce conteaza pentru prima runda a acestei editii de Roland Garros, fiind programata sa se joace marti, nu inainte de ora 15:30.

Munar

Este un jucator modest, despre care nu putem spune prea multe. Acesta este mult sub nivelul adversarului sau, din orice punct de vedere, asa ca, dupa cum era de asteptat, porneste ca outsider clar la casele de pariuri.

Ibericul nu are niciun titlu in palmares, iar aici facem referire strict la turneele ATP. In turneele de Grand Slam, acesta nu a reusit niciodata sa depaseasca turul al doilea.

Inainte de a-si incepe aventura la aceasta editie de Roland Garros, Munar a jucat la editia inaugurala a Challenger-ului de la Iasi. La acest turneu a reusit sa ajunga pana in penultimul act, pierzand cu Taberner.

Tsitsipas

Este fara indoiala jucatorul mai bun, daca ne luam in special dupa performantele obtinute de-a lungul carierei. Acesta a castigat cinci titluri pana acum, unul dintre ele la Turneul Campionilor. Pe langa acestea, se poate lauda si cu o semifinala la Australian Open, in 2019.

Grecul, aflat pe locul 6 in clasamentul ATP, a ajuns pana in turul patru la ultima editie de Roland Garros. Aceasta este cea mai buna performanta a sa la open-ul francez.

Saptamana trecuta, Tsitsipas a evoluat la turneul de la Hamburg. Acesta a trecut pe rand de Evans, Cuevas, Lajovic si Garin, ajungand pana in ultimul act, unde a pierdut insa cu Rublev.

Pronostic

Cei doi s-au mai intalnit in trecut, insa in turneul Next Gen, unde s-a jucat cu reguli speciale. Atunci Tsitsipas se impunea cu 3-1. In ultimii ani, este evident ca jucatorul grec a evoluat mult mai mult, in comparatie cu adversarul sau, fiind un jucator de top, cu mari pretentii. In aceasta confruntare ne asteptam ca diferenta de valoare sa fie vizibila in teren. Asadar, vom miza pe un succes in minimum de seturi a lui Tsitsipas, la o cota de 1.67.

• Ponturi tenis Munar vs Tsitsipas: 0-3 Tsitsipas -> cota 1.67