Ponturi tenis Medvedev vs Thiem – US Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Medvedev vs Thiem este un duel extrem de interesant din cadrul semifinalelor de la US Open, in care principalii favoriti ai turneului vor fi protagonisti, urmand sa se intalneasca vineri noaptea, nu inainte de ora 01:00.

Medvedev

Putem spune ca este unul dintre cei mai buni, dar si mai constanti jucatori din ultimii doi ani, judecand dupa evolutiile, dar si dupa performantele acestuia. Conform caselor de pariuri, porneste ca favorit in aceasta disputa.

Din august 2018 si pana astazi, rusul, aflat pe locul 5 in ierarhia ATP, a jucat nu mai putin de 11 finale, una la US Open, pierduta contra lui Nadal, dar si trei in turnee Masters, castigand doua dintre ele, la Cincinnati si Shanghai.

La actuala editie de US Open, Medvedev se descurca admirabil, tinand cont ca nu a pierdut set. I-a eliminat pe rand pe Delbonis, O’Connell, Wolf, Tiafoe si Rublev. In trei dintre aceste partide nu a stat mai mult de doua ore pe teren.

Thiem

Este un jucator ceva mai in varsta si, implicit, mai experimentat, care se poate lauda si cu realizari ceva mai mari in cariera. In ciuda acestui aspect, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri.

Austriacul, aflat pe locul 3 ATP, a jucat trei finale de Grand Slam, una la Australian Open si doua la Roland Garros. La US Open, este in premiera in faza semifinalelor.

Ca si adversarul sau, Thiem este intr-o forma terifica, in cele cinci partide de pana acum cedand un singur set. I-a eliminat pe rand pe Munar, Nagal, Cilic, Auger-Aliassime si De Minaur.

Pronostic

In duelurile directe, Thiem este in avantaj, castigand de doua ori. Medvedev a obtinut un singur succes cu austriacul, chiar in ultima infruntare, in urma cu un an. Intr-o asa confruntare, este greu de anticipat cine se va impune. Judecand insa dupa forma celor doi, dar si dupa valoarea lor, asteptam spectacol. Asadar, mizam pe faptul ca se vor disputa cel putin patru seturi, la o cota de 1.45.

• Ponturi tenis Medvedev vs Thiem: peste 3,5 seturi -> cota 1.45