Ponturi tenis Medvedev vs Fucsovics – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Medvedev vs Fucsovics este o partida din primul tur al acestei editii de Roland Garros, ce se va juca luni, in data de 28 septembrie, nu mai devreme de ora 17:00.

Medvedev

Este unul dintre cei mai promitatori jucatori din circuitul ATP, fiind considerat de multi ca un viitor castigator de mare slem. Acesta este peste adversarul sau din multe puncte de vedere, asa ca nu este o surpriza faptul ca bookmakerii il dau ca favorit cert.

In ultimii doi ani, jucatorul rus a evoluat la cel mai inalt nivel, avand performante notabile. Din februarie 2019 si pana in prezent, acesta a disputat opt finale, una dintre ele la US Open, pierzand cu Nadal, in urma cu un an. S-a impus insa in patru dintre acestea, doua dintre ele in turnee Masters.

Recent, Medvedev a jucat la US Open, unde a ajuns pana in semifinale. Acesta a pierdut cu Thiem in minimum de seturi, desi pana la acel meci nu cedase vreun set. Pe zgura, a inceput cu stangul, jucand la Hamburg, unde a fost eliminat inca din primul tur, pierzand cu Humbert.

Fucsovics

Nu este deloc un jucator rau, insa este totusi sub nivelul adversarului sau, din punct de vedere valoric, dar si din punct de vedere al performantelor, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa il dea ca outsider.

Jucatorul din Ungaria nu a cucerit decat un singur titlu in intreaga sa cariera. In mai 2018, acesta il invingea pe Peter Gojowczyk la Geneva. De atunci a mai disputat o singura finala, in februarie 2019, la Sofia, unde pierdea chiar cu Medvedev.

De la revenirea in circuit, Fucsovics a luat parte la doua turnee, ambele pe hard. Acesta a fost eliminat la Cincinnati in faza optimilor, in timp ce la US Open a ajuns pana in saisprezecimi.

Pronostic

Dupa cum mentionam, Medvedev este clar jucatorul mai bun. Acesta are si avantajul meciurilor directe, impunandu-se in toate cele trei de pana acum. In aceasta disputa anticipam un nou succes al rusului, insa nu oricum, ci intr-o maniera categorica. Asadar, mizam pe faptul ca acesta se va impune la o diferenta de minim doua seturi. Cota pentru pariul nostru este una de 1.47, in care avem incredere.

• Ponturi tenis Medvedev vs Fucsovics: Victorie cu handicap Medvedev (-1,5 seturi) -> cota 1.47