Ponturi tenis McDonald vs Nadal – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis McDonald vs Nadal este o partida programata sa se joace miercuri, in data de 30 septembrie, nu inainte de ora 15:00, contand pentru runda a doua de la Roland Garros.

McDonald

In varsta de 25 de ani, aflat in circuitul ATP de patru ani, jucatorul american nu are nicio performanta notabila in palmares, tinand cont ca nu a castigat niciun titlu, cu exceptia celor patru cucerite in turnee ITF.

Cea mai mare realizare a carierei sale a avut loc in urma cu doi ani, la Wimbledon. Acesta reusea sa ajunga in turul al patrulea, unde pierdea cu Milos Raonic.

Inainte de Roland Garros, McDonald a jucat la Cincinnati si US Open, unde a fost eliminat de fiecare data din primul tur. La open-ul francez a debutat cu un succes in fata lui Steven Diez, castigand cu 1-3.

Nadal

Este fara indoiala cel mai mare jucator pe zgura, de unde si porecla de “regele zgurii”. Dintre cele 85 de titluri castigate in cariera, nu mai putin de 59 au fost cucerite pe aceasta suprafata.

La Roland Garros, recordul ibericului este unul de-a dreptul fabulos. In cele 15 participari la acest turneu, a triumfat de nu mai putin de 12 ori. A castigat ultimele trei editii, invingandu-l pe Wawrinka in 2017, dar si pe Thiem in 2018 si 2019.

Rafael Nadal a revenit in circuit direct pe zgura, refuzand sa participe la US Open si Cincinnati. A jucat la Roma, acolo unde nu a impresionat insa, pierzand in sferturi cu Schwartzman, fara sa castige set.

Pronostic

In prima runda de la aceasta editie de Roland Garros, Nadal a castigat in stil caracteristic dueul cu Gerasimov, impunandu-se repede, in minimum de seturi, in doar doua ore. Ne asteptam la un succes asemenator si in aceasta infruntare. Asadar, pornind de la aceasta idee, mizam pe faptul ca nu se vor disputa mai mult de 27 de game-uri.

• Ponturi tenis McDonald vs Nadal: sub 27,5 game-uri -> cota 1.47