Ponturi tenis : Marin Cilic – Laslo Djere – 1.80 de la Razvan

236

Marin Cilic, jucator recunoscut pentru jocul sau foarte solid pe suprafetele rapide, in special pe hard, da piept cu un jucator obisnuit cu zgura, in persoana lui Laslo Djere, la Madrid.

Cota este in scadere pe sarb si pot intelege de ce. Jocul lui Djere a fost destul de solid in ultimul timp si tocmai a trecut de un big server, e drept, caruia, din pacate, accidentarile i-au mancat ultimii ani din viata, Juan Martin Del Potro.

Djere a inceput tare si si-a adjudecat primul set in 40 de minute cu JMDP pentru ca mai apoi argentinianul sa revina in setul 2. Scorul primului set a fost de 6-3.

De partea cealalta, Cilic pierdea primul set cu Struff, revenea apoi castigand cu 2-1. Primul set a fost adjudecat de neamt, 6-4, in 42 de minute.

De ce insist cu primul set si cu numarul de minute ?

Pentru ca speciala de la Betano pe numarul de minute a primului set ma atrage destul de tare. Linia este la 44.5 minute pentru over/under.

In ultimele meciuri disputate la Madrid, meciuri pe care le-am vizionat in cea mai mare parte a lor, in primul set, desi nu au fost foarte multe egalitati, s-a ajuns in jurul liniei de 40 sau chiar mai mult, dovada fiind ultimele 2 meciuri ale acestora. Totodata, sa nu uitam, niciun set nu a intrat in ” prelungiri “.

Daca acest meci va beneficia pe alocuri de mai multe deuce-uri in primul set sau vom avea set de la 5-5 in sus, cu siguranta aceasta recomandare va fi win. Nu vad posibilitatea unui dublu break pentru vreunul dintre ei in primul set si sa avem parte de un 6-1, 6-2. Posibil sa ma insel, o sansa mica exista oricand, insa..

Cu amandoi care servesc bine in momente importante, este prea posibil sa avem parte de un joc echilibrat si de tatonare la inceput, in schimburi mai lungi.

Vad un meci de peste 44.5 minute in primul set la o cota de 1.80, la Betano.

8/10 u