Ponturi tenis Maria Sharapova vs Harriet Dart – Australian Open – 14.01.2019

187
Ponturi tenis Maria Sharapova vs Harriet Dart

Luni dimineata, nu inainte de ora 02:00, turul 1 al Australian Open programeaza ponturi tenis Maria Sharapova vs Harriet Dart, un meci in care jucatoarea din Rusia este considerata favorita.

Favorita numarul 30, Maria Sharapova incepe Australian Open cu un meci ce pare usor, la o prima vedere, dar lucrurile nu sunt deloc asa.  Ajunsa al 31 de ani, rusoaica nu a mai fost la acelasi nivel inalt dupa suspendarea pe care a primt-o in urma cu putin timp, de aici si rezultatele mai slabe, cum a fost si eliminarea din sferturile de finala de la Shenzhen, acolo unde a fost nevoita sa abadoneze in fata bielorusei Aryna Sabalenka atunci cand era condusa cu 6-1 si 4-2. Multipla castigatoare si ea de Grand Slam, la Australian Open s-a impus o singura data, in anul 2008, acela fiind unul dintre cele 36 de turnee WTA pe care a reusit sa le castige in intreaga sa cariera.

Harrir Dart pare o jucatoare pe care o poti aborda foarte usor, asta si pentru ca de cand evolueaza la profesionisti nu a reusit rezultate notabile. In varsta de 22 de ani si cu aproximativ 250 000 de dolari in buzunar, bani rezultati ca premii din tenis, aceasta este pentru prima oara pe tabloul principal la Australian Open si a doua oara in cariera, dupa ce s-a intamplat anul trecut, la Wimbledon. Pentru o jucatoare aflata pe locul 132, a fost nevoita sa joace calificari pentru a ajunge pana aici si nu a fost deloc usor, deoarece doua dintre cele trei meciuri avute de aceasta, s-au incheiat in set decisiv. A fost cazul si in disputa din finala calificarilor, cand a trecut cu 1-6; 6-3; 6-1, de catre Ivana Jorovic.

Departe de jucatoarea care se califica fara probleme in fazele superioare ale turneelor la care evolua, Maria Sharapova cred ca este cu un pas in fata adversarei sale, Harriet Dart. Britanica a depus un efort considerabil pentru a ajunge in premiera pe tabloul principal, fiind nevoita sa stea pe teren peste doua ore. Per total cred ca jocul acesta inca nesigur al Mariei o poate purta lejer catre turul al doilea.

Pronostic ponturi tenis Maria Sharapova vs Harriet Dart: sub 2.5 seturi, cota 1.41 la Unibet