Ponturi tenis Kenin vs Osaka – WTA Brisbane

ponturi tenis

Ponturi tenis Kenin vs Osaka: miercuri, 8/01/2020, nu inainte de ora 03:00, ora Romaniei, Sofia Kenin si Naomi Osaka vor fi rivale la WTA Brisbane. Este un meci din turul al doilea.

Sofia Kenin

Locul 14 mondial, Sofia Kenin reusea in 2019 sa faca o impresie foarte buna. La cei 21 de ani ai sai, reusea sa castige primul turneu inca de la inceputul anului. Ea se impunea atunci la Hobart, dupa o finala pe care a castigat-o in doua seturi. Tot in doua seturi s-a impus aceasta si in primul tur al turneului de la Brisbane de anul acesta.

Sofia Kenin a trecut intr-o ora si 35 de minute de Anastasija Sevastova. 7-6(1), 6-4, acesta a fost scorul acelui duel, in care ea era favorita. Diferenta a facut-o procentajul ubun la primul serviciul. Americanca a terminat acel duel cu un procentaj de 65%, net superior rivalei sale.

Naomi Osaka

Nipona este pe locul 4 mondial. Osaka a reusit in 2019 sa stabileasca o serie de recorduri. Printre care si faptul ca a fost primul lider WTA din istoria Asiei. Ea a reusit sa castige doua Grand Slam-uri consecutive, iar unul dintre ele a fost Australian Open 2019. Aceasta a confirmat ca este una dintre cele mai bune jucatoare pe suprafata dura.

Dupa victoria din primul tur al WTA Brisbane 2020, Osaka a ajuns la 12 victorii consecutive. Asta dupa ce anul trecut a terminat invingatoare la Osaka si la Beijing. Cu o zi in urma, aceasta a trecut cu 6-2, 6-7(4), 6-3, de catre numarul 23 mondial, Maria Sakkari. Pentru a obtine acest rezultat, a avut nevoie de doua ore si zece minute de stat pe teren.

Va fi pentru a treia oara cand cele doua sportive se vor duela. Pana acum scorul este egal, asta dupa victoria niponei de la Roland Garros 2018. Americanca s-a impus la Cincinnati, dupa ce Osaka s-a retras. Asa cum s-a intamplat in primul tur, cele doua au jucat meciuri bune, in urma carora se anunta un duel de foc. Cu un serviciu bun, cele doua ar putea duce meciul in decisiv.

Ponturi tenis Kenin vs Osaka: peste 19,5 game-uri, cota 1.55 la Betano