Ponturi tenis Edmund/Skupski vs Rojer/Tecau – ATP Madrid

140
Ponturi tenis Edmund/Skupski vs Rojer/Tecau

Ponturi tenis Edmund/Skupski vs Rojer/Tecau: miercuri, 8.05.2019, in optimile ATP Madrid dublu se disputa jocul dintre Edmund/Skupski vs Rojer/Tecau.

Kyle Edmund si Neal Skupski au inceput bine turneul

In proba de dublu masculin s-a disputat un tur pana in momentul de fata. Perechea britanica a reusit sa isi duca la final misiunea, drept pentru care s-a impus in doua seturi. A fost un joc intre Marea Britanie si Franta, pentru ca perechea pe care acestia au intalnit-o a fost formata din Jeremy Chardy si Gilles Simon.

Cei doi britanici au mai jucat impreuna, aventura lor a inceput anul treut, pe iarba de la Londra. In 2019 au participat la Bristbane, Indian Wells, Monaco si implicit Madrid. In toate aceste turnee, jucate in acest an, au reusit doua victorii. Ce e drept, dintre ei, Neal este jucator care se dedica exclusiv probei de dublu

Debut fabulos pentru Julien Rojer si Horia Tecau

Exista continuitate in jocul celor doi sportivi, acestia facand echipa de ceva  In acest sezon de zgura au participat deja la trei turnee, Monaco, Barcelona si Madrid. Pana acum nu au convins, dar au tot timpul sa isi regleze tirul pana la Roland Garros. De astfel, in primul tur la ATP Madrid 2019 au reusit sa elimine perehea cap de serie numarul 7.

Debutul la Madrid 2019 nu a fost unul lejer. Rojer/Tecau a fost perechea care a dispus in trei seturi de fratii Bryan. A fost un meci in care s-a jucat mult, intr-un final, a fost 12-10, dupa o ora si un sfert de start pe teren. Din nou cei doi jucatori sunt favoriti, au o cota de 1.50 in acest duel, conform agentiei de pariuri Unibet.

Cum obtii premiile pentru pariurile pe tenis de la Madrid si Roma?

  1. Acceseaza contul tau eFortuna sau deschide unul de pe acest link special.
  2. Plaseaza cat mai multe pariuri eligibile (bilete AKO cu minim 2 selectii, miza minim 10 ron, cota minim 2.00).
  3. Sunt eligibile doar pariurile plasate in perioada 3-19 mai pe meciuri exclusiv de la Mutua Madrid Open 2019 și Internazionali BNL d’Italia 2019 (Roma).
  4. Zilnic se acorda 10 premii a cate 300 de ron sub forma de bonus. Primul pariu eligibil plasat pe un meci va participa a doua zi la o tragere la sorti pe www.random.org.
  5. La finalul campaniei, primii 5 jucatori cu cele mai multe bilete eligibile plasate pe toata durata acesteia vor primi cate 1000 de ron sub forma de bonus.

Pariaza ACUM! >>>

  • Sunt eligibile doar biletele plasate cu fonduri reale.
  • Biletele incasate nu participa.
  • Doar primul pariu eligibil plasat pe un meci participa la aceasta promotie.
  • Un jucator poate castiga un singur premiu pe zi, dar poate sa obtina mai multe pe parcursul promotiei.
  • Bonusul si castigurile realizate din parierea lui pot fi retrase dupa ce sunt pariate o data. (Castigi un bonus de 300 ron Trebuie pariat o data. Alegi un bilet cu cota 3 care este castigator. Cei 900 de ron trebuie pariati o data.)

Rojer si Tecau se inteleg foarte bine, impreuna avand performante notabile. In acelasi timp, Edmund/Skupski au mai jucat si ei impreuna, dar nu fac asta in mod constant. Una peste alta, cred ca tocmai acest aspect sa faca diferenta, iar perechea oladezo-romano sa castige. Au eliminat o echipa care este cap de serie, mult mai experimentata.

Ponturi tenis Edmund/Skupski vs Rojer/Tecau: victorie Julien Rojer/Horia Tecau, cota 1.50 la Unibet