Ponturi tenis Dominic Thiem vs Matteo Berrettini – Turneul Campionilor

ponturi tenis

Ponturi tenis Dominic Thiem vs Matteo Berrettini este o disputa din cadrul grupei Bjorn Borg de la Turneul Campionilor, ce se va juca joi, de la ora 16:00.

Dominic Thiem

Este favorit cert in aceasta confruntare, fiind ce-i drept un jucator mult mai bun, demonstrand atat pe parcursul carierei, dar mai ales la actuala editie a Turneului Campionilor.

Austriacul a inceput perfect, cu un succes in fata lui Roger Federer. Acesta s-a impus in minimum de seturi, in doar o ora si 42 de minute de joc. A urmat apoi un succes cu un alt jucator din top 3, si anume Novak Djokovic. Cu acesta a stat pe teren aproximativ trei ore, castigand cu 1-2, dupa ce a pierdut primul set.

Thiem, care si-a asigurat locul in semifinale, arata foarte bine in ultima perioada. In precedentele noua meciuri acesta a reusit nu mai putin de opt victorii. In acest interval a reusit sa castige si un titlu, la Viena.

Matteo Berrettini

Nu se poate compara cu adversarul sau, avand un palmares mai “sarac”, acesta cucerind doar trei titluri in cariera, spre deosebire de Thiem, care a castigat nu mai putin de 16. Evident, acesta porneste ca outsider, conform agentiilor de pariuri, avand sanse mici la victorie.

Italianul este debutant la Turneul Campionilor, iar prima experienta in aceasta competitie este una slaba. In primul meci, acesta a dat piept cu Djokovic, in fata caruia a pierdut in minimum de seturi. Acelasi deznodamant a avut si disputa cu Roger Federer, fiind astfel ca si eliminat de la turneu.

Berrettini se afla intr-o forma foarte slaba, avand in vedere faptul ca vine dupa patru esecuri. In toate aceste dueluri nu a luat decat un set, chiar cu Thiem, in semifinalele de la Viena.

Pronostic

Thiem arata fantastic la acest turneu, spre deosebire de adversarul sau, care cauta primul succes. Austriacul s-a calificat deja in semifinale, insa ne asteptam ca acesta sa evolueze la acelasi nivel. Asadar, alegem un pariu pe un succes al sau, intr-o cota destul de mica, insa cu sanse mari de reusita.

• Ponturi tenis Dominic Thiem vs Matteo Berrettini: Thiem castiga -> cota 1.40