Ponturi tenis Djokovic vs Ymer – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Djokovic vs Ymer este un duel extrem de dezechilibrat din cadrul primului tur de la Roland Garros, ce se va juca marti, in data de 29 septembrie, nu inainte de ora 15:00.

Djokovic

Nu are nevoie de introducere, fiind unul dintre cei mai mari jucatori din istoria tenisului masculin. Dupa cum ne-a obisnuit in majoritatea partidelor, acesta porneste ca favorit clar la casele de pariuri.

Aflat pe locul 1 in clasamentul ATP, Djokovic a inceput anul cu un triumf la Australian Open. A urmat apoi un nou parcurs fantastic la Dubai, unde a castigat titlul fara emotii.

Dupa pauza provocata de coronavirus, acesta a luat parte la turneul de la Cincinnati, unde s-a impus pentru a doua oara. La US Open, “Nole” a fost eliminat in optimi, insa nu pentru ca ar fi pierdut pe teren meciul cu Carreno-Busta. El a fost descalificat in urma unui comportament nesportiv. A facut insa uitat esecul de la New York, castigand un nou titlu la Roma, unde a cedat un singur set.

Ymer

Este un jucator tanar, lipsit de experienta, dar si de performante. Acesta nu se poate compara cu adversarul sau, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa il dea ca outsider.

Suedezul, care nu a castigat niciun titlu in intreaga sa cariera, destul de scurta, ce-i drept, se afla la a sasea sa experienta intr-un turneu de mare slem. Cea mai buna performanta de pana acum este calificarea in turul secund. La aceasta editie de Roland Garros, cel mai probabil nu va reusi sa o egaleze.

Inainte de a lua parte la open-ul francez, Ymer a jucat la alte doua turnee pe zgura. La Roma a pierdut in finala din calificari cu Bagnis, in timp ce la Hamburg a fost eliminat de Sandgren in semifinale, tot in calificari.

Pronostic

Diferenta dintre cei doi jucatori este uriasa, Djokovic fiind la un cu totul alt nivel. Ne asteptam la un succes al sarbului in stil caracteristic, si anume in minimum de seturi. Judecand dupa valoarea sa, dar si dupa foamea de trofee, ne asteptam sa se impuna rapid. Asadar, ne bazam pe faptul ca Ymer nu va castiga mai mult de zece game-uri. In concluzie, mizam pe varianta “sub 28,5 game-uri”, la o cota de 1.47.

• Ponturi tenis Djokovic vs Ymer: sub 28,5 game-uri -> cota 1.47