Ponturi tenis Djokovic vs Carreno-Busta – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Djokovic vs Carreno-Busta este o reeditare a duelului din optimile US Open, unde sarbul a fost eliminat din cauza unui comportament nesportiv. Acestia se vor intalni de data aceasta in sferturile Roland Garros, marti, nu mai devreme de ora 13:00.

Djokovic

Daca ne raportam la performante, putem spune ca este cel mai bun jucator al ultimului deceniu, de departe, castigand in acest interval nu mai putin de 16 turnee de Grand Slam. Evident, casele de pariuri il dau ca favorit in aceasta disputa, fiind mult peste nivelul adversarului sau.

Sarbul a castigat deja un titlu de mare slem in 2020, triumfand la Australian Open. A clacat insa la US Open, acolo unde a fost eliminat pentru ca a lovit o arbitra de tusa cu mingea. Interesant este faptul ca adversar ii era atunci chiar Pablo Carreno Busta.

De la experienta din SUA, Djokovic are un parcurs impecabil. Acesta a luat parte la turneul de la Roma, unde s-a impus, trecand de Schwartzman in finala. La Roland Garros este fara set pierdut, eliminandu-i lejer pe Ymer, Berankis, Galan Riveros si Khachanov.

Carreno-Busta

Este un jucator interesant, e drept, mult sub nivelul adversarului sau, insa care are resursele necesare pentru a il “chinui” destul, mai ales ca meciul se joaca pe zgura, suprafata sa preferata.

Ibericul nu se poate compara cu rivalul sau, din punct de vedere al performantelor. Pana acum a cucerit doar patru titluri, in timp ce in turneele de mare slem nu a jucat vreodata intr-o finala, ajungand la US Open in semifinale in doua randuri, in 2017 si 2020.

La Roland Garros, acesta a revenit in sferturi dupa o pauza de trei ani. Putem spune despre acesta ca se descurca de minune, tinand cont ca nu a cedat decat un set. A trecut de Millman, Pella si Altmaier, invingand-ui pe fiecare cu 3-0, impunandu-se cu 3-1 in disputa cu conationalul sau, Bautista-Agut.

Pronostic

Carreno-Busta este mai obosit, tinand cont ca meciul din optimi cu Altmaier s-a jucat destul de tarziu. Chiar si in conditii normale, Djokovic este clar favorit, astfel ca ne asteptam sa se impuna lejer. Asadar, mizam pe faptul ca sarbul isi va continua parcursul fara set pierdut. Pentru un succes al acestuia in minimum de seturi avem o cota de 1.47 la Betano.

• Ponturi tenis Djokovic vs Carreno-Busta: 3-0 Djokovic -> cota 1.47