Ponturi tenis Djokovic vs Berankis – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Djokovic vs Berankis este o partida ce conteaza pentru runda a doua de la aceasta editie de Roland Garros, ce se va juca joi, in data de octombrie, nu mai devreme de ora 15:00.

Djokovic

Nu are nevoie de introducere, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori din intreaga istorie a tenisului. Acesta este la un cu totul al nivel in comparatie cu adversarul sau, asa ca porneste ca favorit cert.

Sarbul, locul 1 ATP si castigator a 17 titluri de Grand Slam, are parte de un 2020 foarte bun. Pana in prezent, acesta a castigat patru titluri, participand la cinci turnee. S-a impus la Australian Open, Dubai, Cincinnati si Roma. A suferit un singur esec in cele 33 de partide disputate in acest an. A fost descalificat de la US Open, in urma unui gest nesportiv, fiind astfel eliminat din optimile turneului.

Imediat dupa turneul de la New York, Djokovic a dat o replica foarte buna. Acesta s-a impus la Roma, trecandu-si in palmares cel de-al 82-lea titlu si al 36-lea Masters. In primul tur de la Roland Garros a defilat, invingandu-l pe Ymer in minimum de seturi.

Berankis

Este un jucator modest, care, desi a ajuns la 30 de ani, nu se poate lauda cu performante notabile in cariera. Asadar, nu este o surpriza faptul ca in aceasta confruntare porneste cu sansa a doua la casele de pariuri.

Lituanianul nu a cucerit niciun titlu in intreaga sa cariera. In turneele de Grand Slam, acesta nu a impresionat vreodata. A ajuns cel mai departe pana in turul al treilea, la Australian Open in 2011 si 2013, dar si la US Open, chiar in acest an.

Dupa experienta de la open-ul american, Berankis a luat o pauza de mai bine de trei saptamani. Acesta a inceput cu dreptul la Roland Garros, invingand-ul pe Dellien cu 3-0.

Pronostic

Diferenta de valoare dintre cei doi jucatori este categorica, Djokovic fiind net superior. Tinand cont de forma foarte buna a sarbului, dar si de foamea sa pentru titluri, ne asteptam sa se impuna intr-o maniera clara, cum ne-a obisnuit. Asadar, mizam pe faptul ca adversarul sau nu va castiga mai mult de zece game-uri.

• Ponturi tenis Djokovic vs Berankis: sub 28,5 game-uri -> cota 1.40