Ponturi tenis Daniil Medvedev vs Roger Federer – Miami Open

146
Ponturi tenis Stan Wawrinka vs Roger Federer

Ponturi tenis Daniil Medvedev vs Roger Federer este ultima infruntare din cadrul optimilor de finala de la open-ul de la Miami, ce se va juca in aceasta seara, nu mai devreme de ora 21:00.

◘ Daniil Medvedev este unul dintre cei mai promitatori tineri din circuitul ATP, care la doar 23 de ani reuseste sa puna mari probleme jucatorilor cu mult mai multa experienta. Cel mai recent s-a intamplat la Australian Open, chinuindu-l pe marele campion Novak Djokovic, tinandu-l pe teren 3 ore si 19 minute, aratand foarte bine in primele doua seturi, cedand insa in ultimele doua, pierzand astfel cu 3-1, fiind eliminat in optimi. De atunci, rusul a luat parte la patru turnee, jucand la Sofia, unde a ajuns in finala, castigand-o de altfel, in fata lui Fucsovics, castigand cel de-al patrulea titlu din cariera, urmand apoi o semifinala la Rotterdam, pierduta insa in fata lui Monfils, dezamagind la Dubai, pierzand inca din primul tur, la fel si la Indian Wells, cand a fost eliminat dupa turul secund. La turneul de la Miami, Medvedev a dat piept pana acum cu Mannarino, pe care l-a invins in minimum de seturi, dar si cu Opelka, cu care s-a chinuit serios, impunandu-se cu 2-1, dupa 2 ore si 25 de minute de joc.

◘ Roger Federer este considerat de multi ca cel mai mare jucator de tenis din istorie, care are un palmares de-a dreptul remarcabil, castigand nu mai putin de 100 de titluri in intreaga sa cariera, o cincime dintre acestea venind din turneele de mare slem. Elvetianul a clacat la primul turneu de grand slam din acest an, fiind eliminat de Tsitsipas in optimile Australian Open, ceea ce l-a determinat ca dupa ani buni sa ia parte la open-ul francez ce se va disputa peste doua luni. Dupa acesta, a urmat turneul de la Dubai, acolo unde a triumfat in finala chiar in fata grecului Tsitsipas, luandu-si revansa, cucerind de asemenea si cel de-al 100-lea titlu din cariera. Premergator open-ului de la Miami, Federer a disputat finala de la Indian Wells, unde a pierdut in fata austriacului Dominic Thiem.

In primul meci de la turneul din Miami, Roger Federer a castigat destul de chinuit disputa cu Radu Albot, trecand insa apoi lejer de Krajinovic, impunandu-se in minimum de seturi, dupa doar o ora si 32 minute, fiind astfel ceva mai odihnit, spre deosebire de adversarul sau, care vine dupa un meci extenuant. Bazandu-ne pe acest aspect, dar si pe diferenta de valoare dintre cei doi, mizam pe faptul ca elvetianul se va impune in minimum de seturi.

• Ponturi tenis Daniil Medvedev vs Roger Federer: 0-2 Federer -> cota 1.85