Ponturi tenis Collins vs Kenin – WTA Adelaide

ponturi tenis

Ponturi tenis Collins vs Kenin: miercuri dimineata, nu inainte de ora 06:00, Rose Collins are meci cu Sofia Kenin, duel din cadrul optimilor de finala ale WTA Adelaide.

Danielle Rose Collins

Americanca Danielle Rose Collins a reusit sa inceapa turneul printr-o prezenta la Brisbane. A fost eliminata abia dupa trei meciuri, cand Madison Keys s-a impus in sferturile de finala. Totusi, a fost un meci in care a castigat jucatoarea care era mai bine cotata conform agentiilor de pariuri.

Aflata pe locul 27 in ierarhia mondiala, americanca a inceput bine si la Adelaide, unde a castigat in prima partida. A fost un duel care s-a terminat intr-o ora si jumatate. Astfel, a dispus cu 6-3, 6-2 de catre numarul 99 mondial, Aliaksandra Sasnovich (locul 99 WTA).

Sofia Kenin

Si tanara Kenin a inceput aventura in 2020 printr-o prezenta la Brisbane. Dar ea acolo a iesit din turul al doilea, dupa un duel cu promitatoarea Naomi Osaka. A fost un duel care s-a decis in set decisiv, dupa aproape doua ore si jumatate de stat pe teren.

Si ea a inceput deja aventura la Adelaide, unde a avut un prim meci foarte usor. Cel putin asa a reusit sa joace si s-a impus pana la urma in doua seturi. 6-0, 6-4 cu Golubic, dupa o confruntare in care au stat pe teren aproximativ o ora. Ea era si favorita atunci, fiind pe locul 15 in ierarhia mondiala.

O singura data au mai fost cele doua puse fata in fata si atunci Collins s-a impus in doua seturi. Au trecut doi ani de ani si cred ca lucrurile au evoluat in bine pentru Sofia. Drept urmare, ma astept ca aceasta sa joace un tenis mai bine, iar la finalul acestui tur sa fie cea care se califica.

Ponturi tenis Collins vs Kenin: victorie Sofia Kenin, cota 1.70 la Unibet