Ponturi tenis Collins vs Kenin – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Collins vs Kenin este o confruntare de pe tabloul feminin de la Roland Garros, acesta contand pentru faza sferturilor de finala, urmand sa se joace miercuri, nu mai devreme de ora 14:30.

Collins

Este considerata outsidera in aceasta confruntare, judecand dupa cotele oferite de casele de pariuri. Aceasta este insa in avantaj atunci cand vine vorba de infruntarile cu Kenin, asa ca ramane de vazut cum se va termina acest duel.

Locul 57 mondial a progresat serios in ultimii doi ani, bifand cateva performante notabile. La inceputul lui 2019, ajungea in premiera in semifinalele unui turneu de Grand Slam, la Australian Open.

Aceasta cauta sa egaleze acea performanta chiar aici, la Roland Garros. Collins se afla pentru prima data in sferturi, pana acum avand un parcurs foarte bun. Si-a inceput aventura cu Niculescu, invingand-o cu ceva emotii, trecand apoi in minimum de seturi de Tauson. In saisprezecimi adversara i-a fost Muguruza, pe care a invins-o cu 2-1, impunandu-se cu acelasi scor si in duelul din optimi cu Jabeur.

Kenin

Este o jucatoare ceva mai buna, din punct de vedere al performantelor. Aceasta porneste astfel cu prima sansa in aceasta confruntare, conform cotelor oferite de bookmakeri.

In prezent, aceasta ocupa locul 6 in ierarhia WTA. De-a lungul carierei a cucerit cinci titluri, cel mai important venind la inceputul acestui an, la Australian Open.

Kenin, ca si adversara sa, a scapat fara set pierdut o singura data in cele patru partide disputate la aceasta editie de Roland Garros. Le-a invins pe Samsonova, Ana Bogdan si Fiona Ferro cu 2-1, impunandu-se in minimum de seturi cu Bara Irina. Asadar, s-a calificat la randul sau in premiera in faza sferturilor de la open-ul Frantei.

Pronostic

Kenin este jucatoarea mai buna, dupa cum mentionam. Aceasta este insa in dezavantaj cand vine vorba de infruntarile directe, pierzandu-le pe cele doua de pana acum. Asadar, vom evita sa mizam pe solisti, ci luam in calcul varianta game-urilor. Cel putin 19 disputate sunt suficiente pentru a ne aduce profit.

• Ponturi tenis Collins vs Kenin: peste 18,5 game-uri -> cota 1.40