Ponturi tenis Cirstea vs Pliskova – WTA Hobart

ponturi tenis

Ponturi tenis Cirstea vs Pliskova: luni, 13 ianuarie, de la ora 10:30, Sorana Cirstea o va infrunta pe Kristina Pliskova, in primul tur de la Hobart. Meciul este programat sa se dispute in jurul orei 10:30. Invingatoarea o va infrunta pe castigatoarea duelului Cabrera vs Caroline Garcia.

Sorana Cirstea

Targovisteanca Sorana Cirstea a inceput 2020 cu un esec inca din primul meci pe care l-a avut. Aceasta a fost invinsa cu 6-3, 6-1, 6-1, de catre Wang Xiyu (140 WTA). Ea se afla abia pe locul 74, dar pentru a intra pe tabloul principal a avut nevoie de calificare. Daca a ajuns pana in momentul acesta inseamna ca a reusit sa faca fata cu brio.

Astfel, pentru a juca in primul tur la WTA Hobart 2020, Sorana a mai disputat doua meciuri in calificari. Au fost dueluri in care nu s-a pus problema sa piarda vreun set. In meciul decisiv a fost un duel 100% romanesc. Ea a trecut cu 6-2, 7-6 (9) de catre Irina Begu (locul 101 WTA). Aproape doua ore a fost nevoita sa stea pe teren.

Kristina Pliskova

Sora geamana a mult mai titrate Karolina Pliskova a inceput in forta anul acesta. A reusit ca la primul sau turneu disputat sa ajunga pana in semifinale. S-a intamplat la Shenzhen (China), acolo unde a parait competitie dupa un duel cu Rybakina, incheiat 2-6, 5-7. De asemenea, ea a intrat direct pe tabloul principal la Hobart.

Se afla pe locul 66 in acest moment, dar nu inseamna ca daca este putin mai bine clasata, este si ea favorita. Kristina Pliskova are o cota ceva mai mica in comparatie cu adversara ei din Romania, dar la meciuri directe nu este deloc in avantaj.

Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data pana acum. S-a intamplat in urma cu sapte ani, tot la un turneu in Australia, la Australian Open. Cred ca acum Sorana s-a acomodat mai mult cu suprafata, gratie meciurilor jucate in calificari. Drept urmare, voi miza pe un joc ceva mai sigur, care la final sa-i aduca succesul si implicit calificarea in turul al doilea.

Ponturi tenis Cirstea vs Pliskova: victorie Sorana Cirstea, cota 2.00 la Betano