Ponturi tenis Cilic vs Thiem – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Cilic vs Thiem este unul dintre cele mai interesante dueluri din prima runda a acestei editii de Roland Garros, urmand sa se joace marti, in data de 28 septembrie, nu inainte de ora 13:30.

Cilic

Este un jucator care are in spate un palmares destul de bogat, insa care a ajuns totusi la 31 de ani, in ultima perioada avand evolutii destul de modeste, asa ca nu este de mirare faptul ca in aceasta confruntare porneste cu sansa a doua.

Croatul, aflat pe locul 39 in ierarhia ATP, a cucerit 18 titluri in intreaga sa cariera. Se poate mandri cu un succes la US Open, in 2014, dar si cu alte doua finale, la Wimbledon, in 2017, dar si la Australian Open in 2018.

De la restartul sezonului in tenis, Cilic a luat parte la trei turnee, unde nu a impresionat. La Cincinnati a fost eliminat inca din prima runda, in timp ce la US Open a pierdut in turul trei, chiar cu Thiem. Pe zgura, acesta a jucat la Roma, unde a trecut de Bublik si Goffin, pierazand insa cu Ruud.

Thiem

Este unul dintre cei mai importanti jucatori ai acestei generatii, mult peste nivelul adversarului sau in acest moment. Asadar, dupa cum era de asteptat, porneste ca favorit cert la casele de pariuri.

Aflat pe locul al treilea in clasamentul ATP, austriacul detine cu un trofeu mai putin decat rivalul sau. Are insa in spate performante mai mari. In ultimii doi ani si-a trecut in cont o finala la Turneul Campionilor, dar si alte patru finale de Grand Slam.

Dublu finalist la Roland Garros, in 2018 si 2019, Dominic Thiem a “spart gheata” la US Open. In urma cu doua saptamani, acesta se impunea in finala cu Alexander Zverev, revenind de la 2-0.

Pronostic

Forma prin care trece Dominic Thiem este una inspaimantatoare, asa ca avem mari pretentii de la acesta. Bazandu-ne si pe faptul ca joaca pe zgura, unde se descurca de minune, ne asteptam sa nu aiba dificultati. Asadar, mizam pe un succes in minimum de seturi al austriacului, la o cota de 1.78.

• Ponturi tenis Cilic vs Thiem: 0-3 Thiem -> cota 1.78