Ponturi tenis Carreno-Busta vs Zverev – US Open

ponturi tenis

Ponturi tenis Carreno-Busta vs Zverev este prima semifinala a acestei editii de US Open, ce se va juca vineri, in data de 11 septembrie, nu mai devreme de ora 23:00.

Carreno-Busta

Nu putem spune ca este un jucator cu mari realizari in cariera, in sensul ca nu a castigat decat patru titluri. Acesta are insa resursele necesare pentru a pune probleme oricarui adversar. Bookmakerii il dau totusi ca outsider, urmand ce-i drept sa infrunte un jucator mai bun.

Ibericul face o figura frumoasa la US Open, ajungand din nou in semifinale, dupa trei ani. Acesta a trecut chinuit de niponul Uchiyama, castigand cu 3-2, revenind de la 1-2. A crescut apoi nivelul de joc, invingandu-i pe Krueger si Berankis in minimum de seturi.

In faza optimilor, adversar i-a fost Djokovic, pe care l-a eliminat intr-o maniera diferita. Jucatorul sarb a lovit cu mingea o arbitra de tusa, asa ca a fost descalificat de la turneu. In faza sferturilor l-a infruntat pe Shapovalov, cu care a avut serioase probleme, castigand in cele din urma cu 3-2, dupa mai bine de patru ore de joc.

Zverev

Este unul dintre cei mai importanti jucatori ai lumii, care promite performante uriase la nivel de Grand Slam in anii ce urmeaza. Cum era de asteptat, bookmakerii il dau ca favorit, ceea ce nu surprinde deloc.

Neamtul are parte de un 2020 foarte bun. Dupa ce la Australian Open a ajuns in penultimul act, a repetat performanta si la US Open. Acesta a trecut mai intai de Kevin Anderson, pe care l-a invins cu 3-1.

Tot cu 3-1 i-a invins si pe Nakashima si Mannarino, in tururile 2 si 3, pentru ca in optimi sa se impuna in minimum de seturi cu Davidovich Fokina. Adversar in sferturi i-a fost Coric, in fata caruia s-a impus cu 3-1.

Pronostic

Ca valoare, Zverev este peste adversarul sau, fiind si intr-o forma ceva mai buna. Acesta conduce si in meciurile directe, doua la numar, castigandu-le pe ambele. Neamtul are mari sperante la prima finala de Grand Slam, avand o sansa uriasa sa o obtina, asa ca ne asteptam sa dea totul in aceasta infruntare. Asadar, vom miza pe un succes al lui Zverev, la o cota de 1.45.

• Ponturi tenis Carreno-Busta vs Zverev: Zverev castiga -> cota 1.45