Ponturi tenis Bogdan vs Kenin – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Bogdan vs Kenin este o confruntare ce conteaza pentru runda a doua de pe tabloul feminin de la Roland Garros, aceasta urmand sa se joace joi, nu inainte de ora 13:30.

Bogdan

Conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara mai buna.

Romanca nu se poate lauda cu performante notabile in cariera. Aceasta nu a cucerit niciun titlu pana acum. De asemenea, in turneele de mare slem, nu a depasit niciodata turul al doilea, cu o singura exceptie, la Australian Open, in 2018.

De la revenirea in circuit, Ana Bogdan a disputat doar patru partide. A jucat la Praga, unde a ajuns pana in sferturi, fiind nevoita sa se retraga din disputa cu Pliskova, din cauza unei accidentari. La Roland Garros a inceput in forta, in primul tur invingand-o pe Timea Babos cu 2-0.

Kenin

Este fara indoiala o jucatoare mai valoroasa, palmaresul sau vorbind de la sine, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca favorita in aceasta confruntare.

Americanca detine cinci titluri pana in prezent, cel mai important fiind castigat la Australian Open, chiar in debutul acestui an. La Roland Garros, cea mai buna performanta a sa este calificarea in turul patru, in 2019.

De la restartul sezonului, Kenin a luat parte la patru turnee. La Cincinnati a fost eliminata inca din primul tur, in timp ce la US Open a ajuns pana in optimi. A urmat apoi un nou parcurs dezamagitor la Roma, pierzand dupa primul meci. La Roland Garros a inceput cu un succes chinuit, in disputa cu Samsonova, castigand cu 1-2.

Pronostic

Kenin este o jucatoare mai buna, e drept, iar cel mai probabil se va impune in aceasta partida. Ana Bogdan are insa resursele necesare pentru a pune mari probleme, asa ca ne asteptam sa castige minim sapte game-uri. Asadar, vom miza pe varianta peste 18,5 game-uri, intr-o cota de 1.45.

• Ponturi tenis Bogdan vs Kenin: peste 18,5 game-uri -> cota 1.45