Ponturi tenis Bertens vs Sevastova – WTA Madrid

Ponturi tenis Bertens vs Sevastova

Ponturi tenis Bertens vs Sevastova: miercuri, 8 mai 2019, in turul al treilea al WTA Madrid, se joaca Kiki Betens vs Anastasija Sevastova, duel ce urmeaza sa isi afle ulterior ora de disputare.

Kiki s-a calificat fara probleme

O jucatoare buna din toate punctele de vedere, olandeza Kiki Bertens a confirmat statutul de favoita pe care l-a avut. A reusit ca la WTA Madrid 2019 sa obtina rezultate bune, cel putin in primele doua tururi. Mai e mult pana departe, dar nu a stat foarte mult pe teren in fata Siniakovei si Jelenei Ostakpenko.

In cele doua meciuri pe care le-a avut in capitala Spaniei, Bertens a terminat in minimum de seturi, Desi se credea ca are un meci mai greu contra lui Ostapenko, lucrurile nu au stat asa. Intr-o ora si jumatate de la primul serviciu, olandeza a trecut cu 6-4, 6-3. A fost un joc in care si-a pierdut serviciul cate o singura data pe set, dar a gasit mereu puterea sa revina.

Cum obtii freebeturi cu pariuri pe Turneul de tenis de la Madrid?

  1. Aceeseaza contul tau NetBet sau deschide unul de aici.
  2. Opteaza pentru promotie cu ajutorul butonului INSCRIERE de pe pagina promotiei.
  3. Plaseaza cele 10 pariuri eligibile (simple, de minim 50 de ron, cu cota minim 1.80, pe meciuri distincte de simplu din cadrul turneelor ATP si WTA MAdrid 2019).
  4. Indiferent de rezultat, vei primi 3 freebeturi a cate 50 de ron.

Pariaza ACUM! >>>

  • Inscrierea trebuie efectuata inainte de 12 mai, ora 23:59.
  • Sunt eligibile doar pariurile cu fonduri reale.
  • Freebeturile vor fi creditate in 24 de ore de la terminarea promotiei.
  • Ele trebuie pariate o singura data, pe bilet simplu sau combi cu fiecare selectie avand cota minim 2.00.
  • Rulajul se va face in cel mult 5 zile de la creditarea freebeturilor.

Sevastova pleaca cu sansa a doua

Se apropie incet si sigur de top 10 al clasamentului WTA, dar in prezent ocupa locul 13. Anastasija Sevastova, caci despre ea este vorba, a reusit sa treaca lejer de Mihaela Buzarnescu. Cele doua s-au intalnit in turul al doilea, atunci cand letona a avut nevoie de o ora si 22 de minute pentru a se impune. A fost un meci relativ usor, 6-3, 6-4 a fost scorul final.

Anterior acelui duel, cu Buzarnescu, Sevastova a mai reusit sa o elimine si pe belgianca Kirsten Flipkens. A fost 0-6, 6-3, 6-2, dar atunci a jucat aproximativ doua ore. Interesanta a fost si abordarea celor doua partide. In cea din turul secund nu a pierdut serviciul. Practic, diferenta intre cele doua sportive s-a facut de doua break-uri pe care Sevastova le-a realizat.

Sunt jucatoare care s-au intalnit regulat la Madrid. Au fost adversare si in 2017, cat si in 2018, de fiecare data cate una casigand in doua seturi. De data aceasta cu siguranta o sa fie un meci disputat, ambele au oferit un serviciu sigur.

Ponturi tenis Bertens vs Sevastova: peste 20.5 game-uri, cota 1.85 la Unibet