Ponturi tenis Bencic vs Kozlova – WTA Madrid

149
Ponturi tenis Bencic vs Kozlova – WTA Madrid

Ponturi tenis Bencic vs Kozlova: miercuri, 8 mai 2019, nu inainte de ora 17:00, optimile turneului de la Madrid aduc duelul Bencic vs Kozlova. Este un meci unde elvetianca este cotata cu prima sansa la agentiile de pariuri.

Bencic vine dupa un meci obositor

Experienta adversarului intalnit in turul al doilea a tinut-o pe Belinda Bencic timp de trei seturi pe teren. Svetlana Kuznetsova este o jucatoare experimentata, trecuta de 30 de ani. S-a pus problema foarte bine, insa intr-un final, dupa doua ore de stat pe teren, elvetianca s-a impus. A fost 7-6 (4), 2-6, 6-3 si numarul 18 WTA merge in optimi.

In primul tur al WTA Madrid 2019 a avut un meci mult mai usor, in care a trecut in doua seturi de belgianca Van Uytvanck. A fost atunci 6-4, 6-3, dar nici atunci nu a fost un meci foarte usor, serviciul nu a fost unul convingator. De asemenea, si in decisivul meciului cu Svetlana Kuznetsova cinci din primele sase jocuri au fost break-uri.

Kozlova a fost surpriza turul anterior

Venita din calificari si fara mari pretentii, Kateryna Kozlova a reusit sa faca surpriza pana acum. Avantajul de a evolua in mai multe meciuri, a facut-o sa se obisnuiasca si mai bine cu suprafata. Totusi, jucatoare din Ucraina a reusit sa o invinga in turul anterior pe Karolina Pliskova, favorita numarul 5 a turneului. Desi a avut o cota foarte mare la pariuri, Kozlova a reusit sa castige cu 7-5, 2-6, 6-4, dupa aproximativ doua ore de stat pe teren.

De asemenea, aceasta si in primul tur a oferit un joc convingator, astfel ca nu ne mira ce s-a intamplat. A mai trecut pe tabloul principal de chinezoaica Zhang. A fost atunci 2-0 (6-3, 6-2), serviciul fiind unul convingator.

Cum obtii premiile pentru pariurile pe tenis de la Madrid si Roma?

  1. Acceseaza contul tau eFortuna sau deschide unul de pe acest link special.
  2. Plaseaza cat mai multe pariuri eligibile (bilete AKO cu minim 2 selectii, miza minim 10 ron, cota minim 2.00).
  3. Sunt eligibile doar pariurile plasate in perioada 3-19 mai pe meciuri exclusiv de la Mutua Madrid Open 2019 și Internazionali BNL d’Italia 2019 (Roma).
  4. Zilnic se acorda 10 premii a cate 300 de ron sub forma de bonus. Primul pariu eligibil plasat pe un meci va participa a doua zi la o tragere la sorti pe www.random.org.
  5. La finalul campaniei, primii 5 jucatori cu cele mai multe bilete eligibile plasate pe toata durata acesteia vor primi cate 1000 de ron sub forma de bonus.

Pariaza ACUM! >>>

  • Sunt eligibile doar biletele plasate cu fonduri reale.
  • Biletele incasate nu participa.
  • Doar primul pariu eligibil plasat pe un meci participa la aceasta promotie.
  • Un jucator poate castiga un singur premiu pe zi, dar poate sa obtina mai multe pe parcursul promotiei.
  • Bonusul si castigurile realizate din parierea lui pot fi retrase dupa ce sunt pariate o data. (Castigi un bonus de 300 ron Trebuie pariat o data. Alegi un bilet cu cota 3 care este castigator. Cei 900 de ron trebuie pariati o data.)

In ciuda diferentei dintre ele in clasamentul WTA, Kozlova s-a dovedit o jucatoare buna. Zgura este o suprafata care place ambelor jucatoare. Serviciul bun al jucatoarei din Ucraina ma face sa cred ca o sa puna serioase probleme, chiar ar fi de luat in considerare si cel putin un set castigat de aceasta.

Ponturi tenis Bencic vs Kozlova: Kateryna Kozlova +5,5 game-uri, cota 1.50 la Betano