Ponturi tenis Babos vs Bogdan – Roland Garros

ponturi tenis

Ponturi tenis Babos vs Bogdan – Roland Garros

Marti, in turul I de la French Open, Timea Babos va evolua in compania locului 93 mondial, jucatoarea Ana Bogdan.

Timea Babos

Cu performante bune in proba de dublu, Timea Babos nu a impresionat atunci cand a evoluat in proba de simplu. Desi are trei titluri WTA in cariera, la nivel de turnee de anvergura French Open cel mai sus a ajuns in turul al treilea si asta in 2018. IN ceea ce priveste French Open, o singura data a reusit calificarea in turul al doilea, in urma cu patru ani.

Pare ca inca nu s-a conectat la sezonul actual si astfel, a parasit US Open dupa chiar un prim meci, pierdut cu Madison Keys. Nici pe zgura nu a impresionat, ea a evoluat la Roma in prima parte a lunii septembrie si a pierdut in calificari. A fost invinsa de locul 67 WTA; Arantxa Rus (Olanda), dupa un meci in care a castigat un singur game.

Ana Bogdan

Foarte aproape de implinirea varstei de 28 de ani, Ana Bogdan ataca si ea cea mai buna clasare la French Open. Cel mai sus a ajuns in urma cu doi ani, atunci cand s-a calificat in turul al doilea. Oricum, jocul ei este unul modest, motiv pentru care este pe locul 93 mondial. Spre desoebire de adversara ei, vine dupa o pauza fortata de o accidentare.

Ana Bogdan juca la mijlocul lui august un tenis bun, dar dupa ce se califica in sferturile turneului de la Praga, a fost nevoita sa abandoneze. A iesit accidentata la scorul de 5-2 pentru ea si drept urmare, a avut o pauza prelungita.

Promoții Pariuri Roland Garros

In urma cu 4 ani, la un turneu sustinut pe hard, Babos castiga in doua seturi impotriva Anei Bogdan. De data aceasta este altceva, iar faptul ca sportiva din Romania vine dupa o accidentare, s-ar putea sa influenteze jocul. Drept urmare, cred intr-un prim set echilibrat, la finalul caruia nu m-ar mira sa vedem cel putin prelungiri.

Ponturi tenis Babos vs Bogdan: peste 8,5 game-uri in primul set, cota 1.44 la Betano