Ponturi tenis – 26.10.2020

ponturi tenis

Ponturi tenis – 26.10.2020

Salutare !  Lista cu Ponturi tenis – 26.10.2020 este pregatita. Avem parte de doua  turnee noi ATP in aceasta saptamana, Viena si Nur – Sultan. La categoria Challenger se disputa partide la Hamburg si Marbella, in Spania partidele disputandu-se pe zgura.

Va recomand sa alegeti doar pronosticurile care va inspira si sa va intocmiti singuri biletele. Lista cu recomandari pentru astazi contine 8 pronosticuri din care sper sa alegeti inspirat.

Bilant pana in acest moment pentru luna octombrie : 50 WIN, 35 LOST

Cameron Norrie vs. Jordan Thompson – reuseste australianul sa sparga seria de infrangeri ? 

Cu siguranta asta isi doreste. Va avea o misiune dificila, Norrie se afla intr-o forma mult mai buna decat el pe hard-indoor. De asemenea, porneste din start cu un avantaj moral, il conduce cu 3-1 in cadrul intalnirilor directe, toate avand loc pe hard.

Cred ca Norrie se va impune si astazi, cum spuneam, acesta practica un tenis mult mai bun decat Thompson. A facut partide bune pana in acest moment, victorii la Fritz si Kecmanovic la St.Petersburg, victorie la Rusuuuvori in primul tur la Antwerp. A fost eliminat destul de greu in turul 2 in Belgia de catre Raonic, 7-5 si 7-6. Thompson are probleme destul de mari la serviciu, sufera destul de mult cand nu reuseste sa puna prima minge in teren. In precedentele doua partide, australianul a castigat doar 45% din puncte cu serviciul 2.

Toate partidele pe care le-am recomandat se pot juca la BETANO. 

BILETUL ZILEI DIN TENIS!